Loading...
NajaveNovosti

EDITORS OBJAVILI NOVI SINGL USUSRET NAJVEĆEM POZITIVNOM KONCERTU DOSAD VELIKA DVORANA – DOM SPORTOVA ZAGREB PETAK 30. STUDENOG & SUBOTA 1. PROSINCA 2018.

Britanska rock petorka Editors objavila je novi video spot za singl “Cold” ususret nastupu na Pozitivnom koncertu u petak 30. studenog.

Editors – “Cold”

 

Bend se i ovoga puta poigrava s dramatičnim stilom, te se video spot za “Cold” savršeno uklapa u ton šestog albuma Editorsa “Violence”, a osjećaj čežnje se nadopunjuje s ogoljenom ljepotom Islanda gdje je spot sniman. Pjesma opisuje ugodu i povezanost koja se još uvijek može naći u vezi koja izumire i govori o prekidu između dvije osobe koje ne žele odustati. To je savršeno uhvatio Rahi Rezvani koji je režirao spot u kojem glumi i američka balerina Drew Jacoby, te je njezina gracioznost suprotstavljena prepoznatljivim gestama Tom Smitha.

Editors – “Papillon”

 

Britanski Editors su veliki miljenici ovdašnje publike, u svojoj karijeri su puno pažnje posvetili Hrvatskoj, a po prvi puta inozemni bend predvodi line-up Pozitivnog koncerta. Grupa koja je nekoliko puta bez problema rasprodavala Tvornicu kulture, headliner velikih festivala poput Roskildea i Rock Werthera, sada će stati na pozornicu Veliki dvorane Doma sportova.

Hladno pivo feat Josipa Lisac – “Soundtrack za život”

 

Pozitivan koncert, naš najveći i najdugovječniji domaći dvoranski glazbeni događaj, održat će se u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u petak 30. studenog i subotu 1. prosinca, a rekordno 14. izdanje Pozitivca bit će i njegovo najjače izdanje do sada. Uz Editorse koji predvode prvi dan nastupit će Nipplepeople, Jonathan, Bojana Vunturišević, dok je drugi dan rezerviran za Hladno pivo, PipsChips&Videoclips, M.O.R.T. i Ischariotzcky.

 

PCVC – “Htio bi da me voliš”

 

Misija Pozitivnog koncerta

Pozitivan koncert, u organizaciji Udruge HUHIV i LAA-a, u svojih je trinaest godina postao najvažniji domaći glazbeni događaj i jedan od najmasovnijih koncerata u regiji uopće, a 14. izdanje će u dva dana okupiti više od 16 000 ljudi u Domu sportova. Sam Pozitivac jedna je od akcija HUHIV-a kojim se ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a. Edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima osobama i osobama s rizičnim ponašanjem te borba za AIDS free generaciju glavni su ciljevi HUHIV-a i našeg najvećeg dvoranskog koncerta.

 

Dosad su na Pozitivnom koncertu nastupila ogromna glazbena imena poput Dubioze kolektiva, Josipe Lisac, Bajage & Instruktora, Hladnog Piva, Pipsa, Elementala, TBF-a, Laibacha, Urbana&4, Leta3, Stereo MC-a, Stranglersa i mnogih drugih, a svirka se iz prostora Tvornice kulture selila u dvoranu Dražena Petrovića, da bi se od 2011. ustalila u svojoj stalnoj bazi – Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Kroz proteklih 13 izdanja Pozitivan koncert okupio je oko 100 000 posjetitelja.

Bojana Vunturišević – “Daljine”

 

Ulaznice

Usprkos dosad najjačem line upu, cijene ulaznica i dalje su najpristupačnije za ovakav dvodnevni događaj kod nas. Dnevne ulaznice za prvi dan (petak, 30. studenog) iznose 90 kn, a na dan koncerta 100 kn. Dnevne ulaznice za drugi dan (subota, 1. prosinca) iznose 80 kn, a na dan koncerta 90 kn.

 

U prodaji je i ograničen broj dvodnevnih ulaznica po cijeni 140 kn. Dvodnevne ulaznice nisu prenosive na druge osobe te će ih vlasnici prvi dan morati zamjeniti za narukvicu pred Domom sportova. Ulaz na subotnji program bit će uz pokazivanje narukvice na ulazu.

 

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online www.eventim.hr.

14. POZITIVAN KONCERT

PETAK, 30.11.: EDITORS, NIPPLEPEOPLE, JONATHAN, BOJANA VUNTURIŠEVIĆ

SUBOTA, 1.12.: HLADNO PIVO, PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, M.O.R.T. I ISCHARIOTZCKY

VELIKA DVORANA – DOM SPORTOVA ZAGREB

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *