Loading...
NajaveNovosti

DO NEDJELJE POVOLJNIJE ULAZNICE ZA POZITIVAN KONCERT

DO NEDJELJE POVOLJNIJE ULAZNICE ZA POZITIVAN KONCERT
pozitivan koncertUlaznice za jubilarni deseti Pozitivan koncert u prodaji su po povoljnijim cijenama do nedjelje 2. studenoga. Trenutno dnevne ulaznice iznose 50 kn, a dvodnevne festivalske 85 kn.
Od ponedjeljka, 3. studenoga cijene se dižu na 60 kn za dnevnu i 95 kn za festivalsku ulaznicu.
Nakon devet izdanja Pozitivnog koncerta u Tvornici kulture, Dvorani Dražena Petrovića i Velikog Doma sportova došlo je vrijeme da se obljetnica obilježi kako i dolikuje najvećoj i najdugovječnijoj dvoranskoj rock manifestaciji u Hrvatskoj. Na svoju desetu godišnjicu Pozitivac postaje dvodnevni festival, što je u neku ruku logičan korak naprijed.
Već je prva objava početkom rujna povukla iznimno jaku prodaju koja je u ovom trenutku puno jača od interesa za bilo koji od prošla tri Pozitivna koncerta. Ta tri prošla također su održana u Velikoj dvorani Doma sportova i bili rasprodani unaprijed.
Ovogodišnji line up donosi ukupno osam izvođača. Na pozornici desetog Pozitivca u petak, 28. studenog nastupaju TBF, Jinx, Elemental i Jonathan, dok će dan kasnije, 29.11., svirati Dubioza Kolektiv, Brkovi, Kandžija i Gole žene te Luxus Lord.
U proteklih devet godina Pozitivan koncert rastao je prirodnim putem. Prvih pet sezona (2005. – 2009.) održavao se u Tvornici kulture, jedne zime (2010.) napravio je korak preko Draženovog doma prema Velikoj dvorani Doma sportova gdje se održava četvrtu godinu zaredom. Svako izdanje dosad bilo je rasprodano s tim da su ulaznice protekle četiri sezone nestale nekoliko dana prije događaja. Pozornicom Pozitivca prodefilirali su Dubioza Kolektiv, Hladno pivo, TBF, Let 3, PipsChips&Videopclips, Goran Bare & Majke, Laibach, Stereo MCs, Brkovi, Kawasaki 3P, Urban & 4, Massimo, Elemental, Ramirez, Vatra, Svadbas, Hugh Cornwell, Lollobrigida, Quasarr i mnogi drugi, a koncert je posjetilo više od 45.000 ljudi. Sve te brojke čine ga našim najvećim i najvažnijim dvoranskim rock koncertom.

ULAZNICE
Dnevne 50 kn, dvodnevna festivalska 85 kn – od 22. rujna do 2. studenog
Dnevne 60 kn, dvodnevna festivalska 95 kn – od 3. do 27. studenog
Na dane koncerata dnevne ulaznice će biti 70 kn

Prodajna mjesta:
• Dirty old shop, Tratinska 22
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13
• Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *