Loading...
Novosti

DINO JELUSIĆ ĆE ‘PUNO PJEVATI’ NA PREDSTOJEĆOJ WHITESNAKE TURNEJI

Prošlog srpnja, WHITESNAKE je objavio da je angažirao hrvatskog pjevača/multiinstrumentalista Dina Jelusicka za svoju nadolazeću turneju. Jelusick je član višeplatinastog benda TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA, a prethodno je bio dio DIRTY SHIRLEY (s Georgeom Lynchom), ANIMAL DRIVE i snimao s mnogim drugima. 29-godišnji Dino pjeva, nastupa i snima od svoje pete godine. Osim što je frontmen, njegov glavni instrument su klavijature, ali također svira bas, gitaru i bubnjeve. Završio je glazbenu akademiju i bavio se kazališnim radom.

Upitan u novom intervjuu s Chrisom Akinom koja će biti Dinova uloga na posljednjoj turneji WHITESNAKE, gitarist benda Joel Hoekstra rekao je

Pa, [Dino je] također nevjerojatan klavijaturist, tako da ima svoju sposobnost stvarno je sjajno. I puno pjeva — mislim, pjeva puno pozadinskih vokala i tu i tamo ga David [Coverdale] natjera da otpjeva stih pjesme. Tako da mislim da je mogućost izaći i obići svijet s WHITESNAKE-om i imati mogućnost pokazati svoje pjevanje i sviranje klavijaturaodlična prilika za njega. On je fantastičan talent, a još je mlad. Tako da mislim da je pred njim sjajna budućnost. mislim da bi mu za ovo bilo jako dobro potrošeno nekoliko godina.”

Dino je rekao da je od malih nogu bio pod utjecajem WHITESNAKE-a i Coverdalea.

Izuzetno sam počašćen što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Primiti telefonski poziv od Davida Coverdalea je nešto o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati; i dalje je potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s WHITESNAKE-om i, kao što mi je i sam veliki DC rekao, da dam djelić svog identiteta zvuku ovog legendarnog benda.

Coverdale, koji je u rujnu prošle godine napunio 70 godina, nedavno je potvrdio da se planira povući s turneje nakon sljedećeg niza koncerata WHITESNAKE diljem svijeta.

Legendarni hard rock bend Whitesnake na veliku svjetsku oproštaju turneju kroz cijelu 2022., a Zagreb će ih imati prilike po posljednji put vidjeti u subotu 2. srpnja na stadionu Šalata.

​​Ulaznice su već u prodaji po early bird cijeni cijeni od samo 240 kn, a ta će cijena vrijediti do 31. prosinca. Od 1. siječnja za ulaznice će trebati izdvojiti 260 kn, dok će na dan koncerta cijena biti 290 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), te sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr. Svi vlasnici ulaznica za koncert Steel Panther mogu s istima doći i na ovaj novi zajednički koncert s Whitesnakeom, bez posebne nadoplate.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *