Loading...
Novosti

DAVORIN I BOGOVIĆI PROSLAVILI 35 GODINA KARIJERE U TVORNICI

DAVORIN I BOGOVIĆI PROSLAVILI 35 GODINA KARIJERE U TVORNICI
Davorin i BogovićiNakon 16 godina i solo prvijenca “Sretno dijete”, Davorin Bogović je ove subote koncertom u Tvornici kulture proslavio 35 godina na sceni i promovirao novi album “Mijene” koji je, ovog puta, napravio sa svojim Bogovićima! Koncertom u Tvornici, na kojem je skakao, plesao, skidao se i čak uspio izgubiti naočale, Bogović je podsjetio publiku zašto ga zovu sretno dijete i zašto je dan danas, toliko godina nakon početka karijere, i dalje jednako aktualan i zanimljiv. Osim legendarnih pjesama “Crno-bijeli svijet” ili “Sretno dijete”, koji su obilježili Novi val, Bogović je izveo i pjesme s tek izašlog albuma “Mijene”, a sudeći prema reakcijama iz publike, singlovi s albuma “Krenimo” i “To neću biti ja”, već su sada hitovi. Davorin i Bogovići krenuli su silovito već na samom početku, a Bogovići, u sastavu Boris Hrepić Hrepa, Ernest Vinković, Leo Anđelković i Tomislav Hajak, te Antonia Ružić Hrepić kao prateći vokal, odlično su nadopunili Davorinov energični nastup. Glasni punk rock koncert u Malom pogonu nije mogao proći ni bez Tomislava Vukelića Tomfe, frontmena Kawasaki 3p-a, koji je s Bogovićem izveo pjesmu Prljavog kazališta “Ja sam mladić u najboljim godinama”.
Bogović je još jednom pokazao da je to doista tako i da mu stanke i medijska apstinencija ne mogu ništa. I dalje je riječ o jednoj od najvećih legendi na našim prostorima, a novi album “Mijene” zasigurno će još jednom pokazati da, kad je riječ o glazbi, Bogovićevoj najvećoj ljubavi, kompromisima i palčevima u džepu ovdje nema
mjesta.
Bogović u glazbi već 35 godina daje cijelog sebe. To je dokazao i u Tvornici, pokazavši da je sve lako kad si mlad – ili kad si Davorin Bogović!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.