Loading...
NajaveNovosti

DAVORIN I BOGOVIĆI DANAS U TVORNICI!

DAVORIN I BOGOVIĆI DANAS U TVORNICI!
davorin i bogovićiČovjek koji je gotovo postao sinonim za hrvatski novi val, Davorin Bogović, nakon šesnaest godina i solo prvijenca ”Sretno dijete” ponovno je autorski aktivan!
Najavni singl ”Nizbrdo od ljubavi” na sjajan je način najavio u kojem se smjeru kreće Davorin sa svojim Bogovićima (Boris Hrepić Hrepa, Ernest Vinković i Tomislav Hajak), dok je singl ”Krenimo”, kao i aktualni „To neću biti ja“, njegovu karijeru!
Novi singl najavio je i izlazak novog albuma “Mijene”, koji se već nalazi u prodaji!
Bogović je na nedavnoj konferenciji za medije objasnio zašto smo toliko dugo čekali nove materijale.
“Ne valja kad svake godine ispadaš s albumom, to ti onda dosadi. Al’ ovak je lijepo, kad se napravi duža stanka i onda, kad izlazi album, euforičan si kao malo dijete. Mašeš repom kakti peso!”
Velikim koncertom u Tvornici kulture, Bogović će promovirati svoje nove pjesme, kao i pjesme koje su obilježile vrijeme novog vala, tako da na pozornici možete očekivati pravi predblagdanski novovalni koncertni tulum!
Tvornički koncert bit će idealna prilika svim posjetiteljima da se prisjete svih faza Bogovićeve dugogodišnje karijere i zaplešu, kako na novovalne, tako i na aktualne hitove te pjesme koje još ne znaju i koje će tek voljeti i posjetitelji mogu očekivati “sveopću rock gaž”, kako je najavio i sam Bogović.
„Dragi svi, hajde, dođite na koncert! Mislim, došli bute ak bute hteli, ak ne bute hteli, ne bute došli. Ak ne bute došli, bute fulali. Ako budete došli, dobro ste došli! Bit će odlično! Al’ uvijek je odlično! Dolaze i super gosti iznenađenja, ali o njima još ne smijem,“ rekao je.
Ne propustite veliki tvornički koncert i na jednu večer sjetite se kako je to biti SRETNO DIJETE!
Ulaznice za koncert možete kupiti i na Velikoj božićnoj rasprodaji u Tvornici kulture koja traje još danas od 11 do 18 sati.
Naime, kupcima ulaznica za koncerte Marijana Bana i Davorina Bogovića dajemo dodatni popust na dio ponude na rasprodaji.
Tko kupi ulaznicu za barem jedan od koncerata ostvaruje popust od 25%.
Kupci ulaznica za oba koncerta ostvaruju popust od 50%.

Cijena ulaznica na dan koncerta / 80 kuna

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *