Loading...
Novosti

DAVIDU COVERDALEU DIJAGNOSTICIRANA INFEKCIJA SINUSA I GRLA – OTKAZAN ZAGREBAČKI KONCERT

WHITESNAKE je prisiljen otkazati koncerte u Milanu, Italija (28. lipnja) i Beču, Austrija (30. lipnja) zbog infekcije sinusa i grla koju je zadobio frontmen benda David Coverdale.

Jučer (27. lipnja)  Coverdale je objavio sljedeću izjavu putem službene web stranice WHITESNAKE-a i društvenih mreža:

 “Dragi obožavatelji WHITESNAKE-a širom svijeta,

U prvom dijelu naše oproštajne turneje ljuljali smo se diljem svijeta dajući sve što imamo vama, fanovima. Strogost na turneji je ista za sve nas i trudili smo se da svi budu zdravi i sigurni. Nažalost, nedavno smo pogođeni s nekoliko situacija s kojima smo se nosili, najbolje što možemo. Prvo je naš voljeni vođa benda Reb Beach pao i propustio je nekoliko nastupa dok se oporavljao (i sada mu je puno bolje, usput rečeno).

Onda je rock našeg benda, Legendarni Tommy Aldridge pao i nažalost nismo mogli svirati na Rock Imperium Festivalu u Cartageni prošle subote (veliko žaljenje i sve isprike našim španjolskim obožavateljima i prijateljima). Tommy je u to vrijeme bio dovoljno loše da je propustio prvi nastup u svojoj karijeri – DOBRA vijest je da se osjeća bolje i da je nestrpljiv vratiti se i nastupati za sve vas.

Nažalost, i mene je sada teško pogodilo. Prije dva dana sam se počeo osjećati slabo, a upravo mi je dijagnosticirana infekcija sinusa i grla. Liječnik preporučuje 5 dana bez pjevanja i mirovanje u krevetu. Nažalost, to znači da nećemo moći nastupiti u Milan i Beču, a odluka o Zagrebu [2. srpnja] će biti uskoro donesena.

Jako mi je žao zbog svih obožavatelja koji su planirali doći pogledati našu oproštajnu turneju u svaki od tih gradova – namjera mi je da što prije ozdravim i budem u mogućnosti nastaviti s preostalim nastupima europske oproštajne turneje. Svi ste u našim srcima!!”

WHITESNAKE je započeo svoju oproštajnu turneju 10. svibnja u Dublinu, irskoj 3Areni, a  nakon Milana i Beča bend otkazuje i koncert koji se trebao održati na zagrebačkoj Šalati u subotu, 02. srpnja 2022. g.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.