Loading...
Novosti

COTA G4 RAZVALILA “HARD PLACE” – PREDSTAVLJEN NOVI SINGL

COTA G4 RAZVALILA “HARD PLACE” – PREDSTAVLJEN NOVI SINGLCota G4
Daruvarski hard rock bend Cota G4 ovog je vikenda održao koncert u zagrebačkom Hard Placeu!
Nakon izdavanja singlova “Ne znaš ti što je rokenrol” i “Samo deri”, koji su posvećeni vjernoj publici koja ih prati od samih početaka, bend je odlučio vjernost svoje zagrebačke “baze” nagraditi još jednim koncertom za pamćenje.
Pjevač Marko Osmanović još je jednom potvrdio da ima jedan od najmoćnijih vokala na hrvatskoj glazbenoj sceni, koji se odlično slaže s vokalom mladog i talentiranog gitarista Dinka Likara iz Virovitice. Tu su i neumorni basist Majkl Jagunić i bubnjar Dario Horvat, čija je energija doprla i do posljednjeg posjetitelja Hard Placea!
Bend je prije nekoliko dana objavio novi singl “Samo deri”, a za proljeće sljedeće godine najavljen je i novi album koji donosi značajan zaokret u zvuku, no i dalje sa prepoznatljivim Cotinim zvukom zahvaljujući kojem su stekli fanove daleko izvan Daruvara i Slavonije.
“U najavi trećeg albuma koji izlazi u proljeće, odlučili smo se još jednom vratiti svojim korijenima.. Ljetos smo izbacili singl “Ne znaš ti šta je rokenrol”, a novim singlom „Samo deri“ , odlučili smo zakoračiti i u blues vode. No, nije to blues na kakav ste navikli. Pjesma, uz brutalan zvuk i aranžman svojstven modernim blues bendovima, obrađuje temu besperspektivnosti današnjeg društva koje strah topi u flaši. Možda nismo pogodili idealan trenutak jer pjesmu izbacujemo oko Božića, no htjeli smo godinu zaključiti baš ovim singlom i spotom koji uskoro izlazi, a u novu godinu krenuti sa novim zvukom”, rekao je Marko Osmanović, pjevač benda.

Producent albuma, koji donosi mnoga druga iznenađenja, je Rejhan Okanović – Regi, a, kao što smo već pisali, album je snimljen u baroknom dvorcu grofa Jankovića u Daruvaru u kojem je bend živio za vrijeme snimanja.

Datumi ostalih najavljenih koncerata:
13.12. „Podroom“ Sisak
20.12. „Innuendo“ Slavonski brod

Aktualni singl “Samo deri” poslušajte ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=28_uD6p4XDU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *