Loading...
Novosti

COLD SNAP – POSLJEDNJE PRIPREME ZA NASTUP NA WACKEN OPEN AIR 2012

Proteklog vikenda bend COLD SNAP odradio je još dva odlična nastupa pred brojnom publikom u Murskom Središću, te na prepunom S.A.R.S. Festivalu u Sinju. Bila su to ujedno i posljednja dva koncerta pred njihov nastup na najvećem metal festivalu na svijetu – WACKEN OPEN AIR!

Da kod domaće publike imaju status zvijezda metal scene, Cold Snap je potvrdio i na posljednja dva nastupa i to u Murskom Središću i Sinju. Koncerti na kojima publika bend nije puštala s pozornice, poslužili su kao odlična uvertira u zasigurno najveći nastup Cold Snapa ove sezone. Kako je već poznato, Cold Snap putuje na Wacken Open Air festival, kao pobjednik regionalnog natjecanja, te će Hrvatsku i cijelu regiju predstavljati na tom prestižnom festivalu.

Prema službenom rasporedu Wacken Festivala, Cold Snap će nastup održati 1. kolovoza u 17:35 sati i to na „W.E.T. stage“ pozornici.

Za ovaj nastup pripremili su izbor svojih najboljih pjesama, te će u 20 minuta nastupa upravo njih prezentirati žiriju od 12 članova Wacken Open Air Festivala. Ono što svi njihovi fanovi s nestrpljenjem očekuju, jesu rezultati spomenutog žirija. Naime, pobjednički bend osvaja ugovor s jednom od najvećih i najuglednijih diskografskih kuća s područja metal glazbe – Nuclear Blast!

Nakon što se vrate s Wacken Festivala, Cold Snap će zabilježiti još jedan značajan nastup, te zasvirati pred domaćom varaždinskom publikom.
Iza njih je velika europska turneja, a s nestrpljenjem očekuju nastup koji će se održati na samom zatvaranju Špancirfesta i to u nedjelju 2.9.
Cold Snap i ovim putem poziva sve prijatelje i simpatizere benda, da dođu i ludo se zabave na ovom koncertu, gdje će uz njih večer uveličati i popularni bend Flogging Molly.
Također, dan prije Špancirfesta, Cold Snap putuje u austrijski grad Leitersdorf gdje će nastupiti na Rock The Station festivalu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *