Loading...
NajaveNovosti

BREAKDOWN ODABRANI KAO PREDGRUPA NA KONCERTU NASHVILLE PUSSY U ZAGREBU!

BREAKDOWN ODABRANI KAO PREDGRUPA NA KONCERTU NASHVILLE PUSSY U ZAGREBU!

Nashville Pussy

Legendarni band Nashville Pussy u sklopu svoje nove europske turneje stižu i na ekskluzivni koncert u klub Hard Place 02. lipnja 2015.

Od 01. svibnja, do sinoć u ponoć trajalo je on-line glasovanje kako bi izabrali predgrupu koja će imati čast otvoriti zagrebački koncert Nashville Pussy. Gotovo 1300 glasača je između 4 pretendenta izabralo zabočki band BREAKDOWN! Čak više od 50% glasova otišlo je mladim retro/modern rockerima koji su se boogie hard rock zvukom već dokazali po mnogim demo festivalima gdje ih često uspoređuju sa Led Zeppelin, White Stripes, AC/DC ili MC5! Žestoka svirka i energičan nastup uskoro će se čuti na albumu prvijencu.

https://www.facebook.com/brejkdaun

https://www.youtube.com/user/BreakdownBandCroatia

Još vrlo mali broj ulaznica za koncert legendarnih Nashville Pussy 02.06. u Hard Place-u možete pronaći u pretprodaji u klubu Hard Place u Ulici Hrvatske Bratske Zajednice 4, u glazbenoj knjižari Rockmark, Berislavićeva 13 te u Dirty Old Shopu, Tratinska 22. Cijena ulaznice za ovaj dosada neviđen spektakl koji se priprema u Najvećem Malom Rock Klubu u gradu je 80 kn!!!!

http://www.nashvillepussy.com/shows

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *