Loading...
NajaveNovosti

BLIND GUARDIAN IZDALI PRVI SINGL S NOVOG ALBUMA

BLIND GUARDIAN IZDALI PRVI SINGL S NOVOG ALBUMA

Blind Guardian-Twilight_of_the_godsBlind Guardian danas, 5. prosinca izdaju svoj prvi singl s nadolazećeg albuma “Beyond The Red Mirror”.
“Twilight Of The Gods” je singl koji najavljuje album i uz njega se na CD-u nalaze i dvije snimke iz Wackena 2011. Singl je također dostupan na ploči i kao digitalno izdanje.

Za singl Hansi kaže da ga se treba gledati kao predjelo albumu, ali i da je savršen kao najava jer sadrži nevjerojatnu dinamiku i izvrsne melodije.

Popis pjesama na “Twilight Of The Gods”:

01. Twilight Of The Gods
02. Time Stands Still (At The Iron Hill) – Live at Wacken 2011
03. The Bard’s Song (In The Forest) – Live at Wacken 2011

Kratki trailer koji najavljuje singl možete pogledati na youtube kanalu Nuclear Blast-a, ali i ovdje. Traje 4 minute i isplati ga se pogledati, ako zbog ničeg drugog da čujete Hansi-a kako priča na materinjem njemačkom za razliku od moćnih vokala u pjesmama Blind Guardiana.

Album u Europi izlazi 30. siječnja sljedeće godine i već je poznat popis pjesama. Vjerujem kako će album biti izvrstan i dati vam još jedan razlog da ih odete pogledati kada dođu u susjedstvo.

Na turneju dolaze 19. svibnja u Beograd i 21. svibnja u Ljubljanu, a možete potegnuti i do Beča 23. svibnja kada će njihov koncert biti održan isti dan kada i finale Eurosonga čime će dvije najveće Bečke arene biti pune do zadnjeg mijesta.

Popis pjesama na Beyond The Red Mirror

01. Ninth Wave
02. Twilight Of The Gods
03. Prophecies
04. At The Edge Of Time
05. Ashes Of Eternity
06. Distant Memories (bonus track on limited editions + vinyl)
07. Holy Grail
08. The Throne
09. Sacred Mind
10. Miracle Machine
11. Grand Parade

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *