Loading...
Novosti

BIVŠA SUPRUGA BRUCEA DICKINSONA PRONAĐENA MRTVA

Prema britanskom The Sun, bivša supruga pjevača IRON MAIDENA Brucea Dickinsona, Paddy Bowden je preminula.

Bruceova druga supruga, Paddy je pronađena mrtva u ponedjeljak (18. svibnja) ujutro u kući u kojoj su nekada zajedno živjeli u Chiswicku u zapadnom Londonu nakon „tragične nesreće“. Londonska hitna pomoć je potvrdila kako je pacijentica proglašena mrtvom kada su stigli na adresu. Glasnogovornik hitne pomoći je rekao: „Pozvani smo na intervenciju jutros u 9:42 sati jer se osoba nije dobro osjećala u Chiswicku. Poslali smo dvoja kola hitne pomoći – prva su stigla u roku u dvije minute. Nažalost, pacijentica je već preminula“.

Bruce i Paddy su se vjenčali 1990. nakon dvije godine veze i u braku su dobili troje djece: Austina (29), Griffina (27) i Kiu (28). U brak su stupili nakon što su izlazili dvije godine nakon što se Bruce razveo od prve supruge Jane.

Dickinson je u izjavi rekao: „Ovo je strašna tragedija za koju se čini kako je tragični događaj. Naša djeca Austin, Griffin, Kia i ja smo slomljeni. Iz poštovanja prema Paddy nećemo davati nikakave druge komentare u ovo izuzetno teško i bolno vrijeme za našu obitelj“.

Vjeruje se kako se Dickinson razveo od Bowden u privatnosti 2018. godine, iako njihov prekid nije bio poznat javnosti do prošlog studenog.

Bruce sada navodno živi u Parizu s fitness instruktoricom Leanom Dolci. Prije pet i pol godina Dickinsonu je dijagnosticiran treći stadij raka grla nakon što su liječnici otkrili tumor veličine loptice za golf na njegovom jeziku i još jedan u limfnom čvoru na desnoj strani njegovoga vrata. Pjevač se izliječio u svibnju 2015. nakon radioterapije i devet tjedana kemoterapije, a kasnije je svoju bitku s rakom opisao u biografiji „What Does This Button Do?“ objavljenoj 2017. godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *