Loading...
Novosti

BEHEMOTH PREDSTAVLJA VIDEO ZA ‘VERSVS CHRISTVS’

Poljski ekstremni metalci BEHEMOTH objavili su službeni glazbeni video za “Versvs Christvs” — zadivljujuću produženu pjesmu koja uključuje klavir i čiste vokale. Pjesma je preuzeta s dvanaestog studijskog albuma benda, “Opvs Contra Natvram”, koji je izašao 16. rujna.

Posljednji studijski album benda pravi je podsjetnik na bunt, individualnost i nepokolebljivo samoizražavanje koje prožimaju fenomenalni radovi BEHEMOTH-a, oblikovani književnim svjetonazorom. Također odražava glazbenu evoluciju, jer nema sumnje da je “Opvs Contra Natvram” najjača i najsofisticiranija glazbena zbirka BEHEMOTH-a do sada.

Kao i kod prethodnih studijskih izlazaka, “Opvs Contra Natvram” producirao je BEHEMOTH, a miksao je studijska legenda Joe Barresi (NINE INCH NAILS, TOOL, QUEENS OF THE STONE AGE, ALICE IN CHAINS).

“Opvs Contra Natvram” ima dvostruku naslovnicu koja je dostupna u crnoj i bijeloj boji i bit će objavljena u nizu fizičkih formata koje je dizajnirao Bartek Rogalewicz (Lodge.Black), koji će zasigurno oduševiti kolekcionare ograničenih izdanja.

Usporedo s izdavanjem albuma, BEHEMOTH je izbacio jadnu, ali ipak zaraznu džepnu igricu zajedno sa Spotifyjem, kojom se može upravljati na mobilnom ili stolnom računalu. Korisnici moraju nastojati održati virtualni križ u ravnoteži što je duže moguće. Odvojite li pogled od igrice na sekundu —”igra je gotova”. Sudionici s najboljim rezultatima imaju priliku osvojiti par ulaznica za nadolazeću turneju BEHEMOTH-a “The European Siege” s ARCH ENEMY, CARCASS i UNTO OTHERS u gradu po vlastitom izboru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.