Loading...
Novosti

AXL ROSE POSVEĆUJE GUNS N’ ROSES TURNEJU TAYLORU HAWKINSU, ZAHVALJUJE CARRIE UNDERWOOD

Nakon što su Guns N’ Roses završili europski dio svoje tekuće svjetske turneje u Njemačkoj u petak (15. srpnja), pjevač Axl Rose zahvalio je obožavateljima u poruci koja je turjenju posvetila pokojnom bubnjaru Foo Fightersa Tayloru Hawkinsu i izrazio zahvalnost country pjevačici Carrie Underwood za pomoć na pozornici. Hawkins je umro u 50. godini u ožujku.

U poruci u subotu (16. srpnja), Rose je rekao: “To je samo jednostavna gesta i neugodno je nositi se s težinom nečeg ovakvog, ali u nastojanju da odamo poštovanje, htjeli bismo ovu turneju posvetiti našem prijatelju Tayloru Hawkinsu.”

Pjevač Guns N’ Roses nastavio je: “Taylor je bio stvarno sjajan tip i uvijek ga je bilo sjajno vidjeti! Bio je sjajan i uvijek dobrodošao dio turneje posljednjih nekoliko godina! Ovo je tako užasna stvar i srdačna srca svojoj obitelji, prijateljima, kolegama iz benda i svima koji ga vole.”

Očito u zahvalnom raspoloženju nakon turneje, Rose je nastavio zahvaljivati Carrie Underwoodu koja je često gostovala na pozornici. Underwood se uključila tijekom GN’R turneje na kojoj je Rose imao problema sa svojim glasom i posjetio vokalnog trenera.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.