Loading...
Novosti

ATOMOSFERU ZA WHITESNAKE 15.06. U DOMU SPORTOVA ĆE ZAGRIJATI IVAN MIHALJEVIĆ & SIDE EFFECTS

 Ivan-MihaljevicWHITESNAKE će u iduću subotu (15.6.) zasvirati u zagrebačkom Domu Sportova!

Atmosferu će zagrijati Ivan Mihaljević & Side Effects!

Ivan Mihaljević & Side Effects su trio iz Zagreba koji svira eklektični rock. Članovi benda su Ivan Mihaljević kao gitarist i glavni vokal, Marko Karačić Karo na bas gitari i pratećim vokalima i Alen Frljak na bubnjevima i pratećim vokalima.

Do sad su izdali 3 albuma: “Sandcastle” (2008.) “Destination Unknown” (2010.) i “Counterclockwise” krajem 2012. godine. Sva tri albuma dobila su odlične ocjene stranih kritičara. “Destination Unknown” bio je izabran za album mjeseca u najvećem europskom gitarističkom časopisu Guitar Techniques, a nedavno je bend bio na naslovnici indonezijskog časopisa Music Live. Ovaj trio je do sad odsvirao brojne koncerte u među kojima su nastup na najvećem talijanskom festivalu, Heineken Jamming 2012. godine, na kojem su isti dan svirali Red Hot Chili Peppers, Prodigy, Evanescence i Noel Gallagher iz Oasisa. Ivan Mihaljević bio je poseban gost izumitelju električne gitare – Les Paulu na jednom od njegovih posljednjih nastupa u Iridium Jazz klubu.

Whitesnake su početkom svibnja krenuli na turneju! Osim vrlo dobrih kritika svakog nastupa, može se vidjeti kako su i članovi benda izrazito zadovoljni atmosferom i reakcijama fanova. Poznato je kako je David Coverdale aktivan na društvenim mrežama. Nedavno je napisao kako se na turneji sjajno zabavljaju.

U subotu, 15.6.2013. godine u zagrebački Dom Sportova ugositi će velikane hard rock glazbe – WHITESNAKE!. Osim hard rock himni, u Zagrebu će se čuti i njihove poznate balade.

Ulaznice po cijeni od 199 kuna su u prodaji na svim prodajnim mjestima Eventima, te online na www.eventim.hr.

Osnovani 1977. godine te od tad vođeni legendarnim Coverdaleom, WHITESNAKE ponosno i zasluženo ima reputaciju jednog od vodećih rock bendova. Uspon na sam vrh utvrđen je 1984. godine multiplatinastim albumom ‘Slide It In’ te 1987. godine istoimenim mega albumom ‘Whitesnake’ na kojem se nalazi nekoliko hitova koji su bili među prvih 10 na top ljestvicama diljem svijeta, uključujući singlove koji su zauzeli prva mjesta: ‘Here I Go Again’,  i ‘Is This Love’ te nezaboravni energični ‘Still Of The Night’. S navedenim hitovima diljem svijeta su konstantno dominirali su na glazbenom programu MTV

Bombastičnost, hrabrost, talent i strast su pomogli Whitesnake-u da steknu brojne fanove diljem svijeta.

WHITESNAKE – 15.6.2013. – DOM SPORTOVA, ZAGREB

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *