Loading...
NajaveNovosti

APOCALYPTICA STIŽE U ZAGREB ZA TJEDAN DANA, VODIMO VAS NA KONCERT!

APOCALYPTICA STIŽE U ZAGREB ZA TJEDAN DANA, VODIMO VAS NA KONCERT!

Apocalyptica-FrankyPerez

Odlična finska metal četvorka Apocalyptica, globalno prepoznatljiva po sviranju violončela, donosi u Tvornicu kulture 15. listopada presjek svoje bogate karijere na europskoj turneji koja obuhvaća više od 50 gradova.

Aktualni osmi album “Shadowmaker” povod je velike turneje koja samo do sredine prosinca broji gotovo svakodneve nastupe u više od 50 europskih gradova. Turneja je počela s unaprijed rasprodanim koncertima u njemačkim Hamburgu, Frankfurtu i Dresdenu, a moćna Apocalyptica posjetit će i Poljsku, Češku, Austriju, Nizozemsku, Makedoniju, Belgiju Luksemburg, Švicarsku, Italiju, ali i Hrvatsku, kako bi godinu završili u Ukrajini i Rusiji. I ova turneja pokazat će koliko je četvorka odlična uživo, a kako sami najavljuju, ova serija koncerata bit će potpuno drugačija od uobičajenih, jer sa sobom dovode veliku produkciju s novim elementima, a u nastupima ih prati odličan vokalist Franky Perez.

U 2 sata svirke Apocalytica će osim pjesama s aktualnog “Shadowmaker” proći kroz veliki raspon stvari sa svih dosadašnjih albuma, a u nastupu se vraćaju korijenima, sve do 90-ih godina i početaka karijere, te sami najavljuju da će svirati posebne verzije pjesama koje nisu izvodili 15 godina.

Video: Apocalyptica – “Nothig Else Matters”

Ono što je počelo s obradama Metallice preraslo je u jedan od najpoznatijih finskih bendova, a dva desetljeća karijere i krcati koncertni raspored govore u prilog tome da je njihova kvaliteta neupitna, a oni i dalje jednako originalni. Apocalyptica je uvijek imala široko poimanje onoga što rade, a svirajući violončela dokazali su da rock i metal glazba ne ovisi o instrumentu, nego o stavu kojeg imate. Koji god da su stil istraživali, bilo da je riječ o atmosferičnim i laganijim skladbama ili brzim, energičnim ritmovima, njihova glazba je uvijek bila dinamična i puna melodija. U svojim odličnim nastupima pokazuju kako vas u jednom trenu mogu obasipati smirujućim zvukovima, a u drugom sirovom rock i metal energijom. Apocalyptica je pokazala da kroz svoju glazbu mogu spojiti starije i mlađe, klasiku i metal. U Zagreb intenzivan, glasan i eksplozivan Apocalyptica show dolazi pokazati zašto su nakon 8 albuma i dva desetljeća duge karijere i dalje jednako originalni.

Video: Apocalyptica “Cold Blood”

Ulaznice

Ulaznice su pretprodaji po cijeni od 140 kn, dok će na dan koncerta iznositi 160 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Eventimova prodajna mjesta i eventim.hr
  • Entrio prodajna mjesta i entrio.hr

Organizator koncerta je LAA.

LAA i VENIA-MAG VODE VAS NA KONCERT APOCALYPTICE!

Apocalyptica

Kako bi osvojili 2×1 ulaznicu za koncert svjetski poznatih finskih čelista u zagrebačkoj Tvornici kulture u četvrtak,15.10.2015., do ponedjeljka 12.10.205. u 12:00 sati nam na našu e-mail adresu nagradnaigra@venia-mag.net pošaljite naziv aktualnog studijskog albuma Apocalyptice te vama tri najdraže pjesme iz njihova opusa.

Sretno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.