Loading...
Najave

ANTHRAX & THE RAVEN AGE 13. OŽUJKA U BEČKOJ ARENI

ANTHRAX & THE RAVEN AGE 13. OŽUJKA U BEČKOJ ARENI

“Dobar glas daleko se čuje, a loš još dalje”, rekli bi naši stari i drevni odrasli u dinarskim kamenjarima.
Austrijska koncertna agencija Mind Over Matter Music podmeće leđa u ova turobna vremena i u nekadašnju carsku prijestolnicu ugošćuje bogove thrash metala.
Osnovani daleke 1981. u New Yorku, pod palicom Scott Ian-a ujedno i jedinog originalnog člana benda, Anthrax su ostavili vječni pečat u glazbenoj industriji. Da pripadaju BIG FOUR (Velikoj četvorki) dovoljno govori o dinosaurima thrash metala. “Velikoj četvorki” pripadali su Metallica, Slayer, Megadeth i Anthrax.
Joey Belladonna, jedan od najutjecajnijih heavy-thrash vokala, pored Scott Ian-a zaštitno je lice Anthraxa koji scenskim i vokalnim nastupima crpi posljednje kapi znoja i svu snagu usmjerava publici.
Anthrax iza sebe imaju jedanaest studijskih albuma, a posljednji “For All Kings” objavljen je 2016. s kojim Anthrax još putuju svijetom i pune koncertne dvorane.
Na koncertu u Beču za zagrijavanje publike pobrinuti će se The Raven Age – dorbo poznati bend koji su ujedno bili i predgrupa samim Maidenima na posljednjem koncertu u Splitu u srpnju 2016.
Bend je osnovan u Londonu, a među članovima je i sam George Harris, sin basista Iron Maidena Steve Harrisa). Ali da ne bude sve po rodbinskoj liniji kao kod nas Hrvata – informacija o rodbinskim vezama u ovom bendu sasvim je nebitna jer mali nije “rođen talentiran i stvoren za tu funkciju” – on zaista radi, žari i praši bez stranačke iskaznice!
ARENA WIEN, 13.03.2017.
KARTE: Oeticket.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *