Loading...
NajaveNovosti

ALICE COOPER PO PRVI PUTA U SLOVENIJI

ALICE COOPER PO PRVI PUTA U SLOVENIJI

Vincent Damon Furnier, kralj teatralnog rocka poznatiji kao ALICE COOPER, 12.6.2016. prvi put stiže u Sloveniju sa svojim svojstvenim popularnim showom i rock klasicima kao što su Poison, School’s Out, Welcome to my Nightmare, I’m Eighteen, Billion Dollar Babies, Elected, Bed of Nails, No More Mr. Nice Guy i drugima.

alice_cooper_ljubljana

Živuća legenda i glazbena ikona, ALICE COOPER, američki pjevač, pisac, glazbenik, TV i filmski glumac, radijski voditelj, ali iznad svega neprikosnoven majstor teatralnih rock spekatkala, svoj će prvi koncert u Sloveniji održati 12.6.2016. u Hali Tivoli u Ljubljani uz svoj nenadmašni show koji uključuje neizostavne električne stolice, giljotine, kostime, udave, lutke kao i najveće uspješnice iz njegove preko 50 godina duge i bogate karijere.
Svoje je prve uspjehe ostvario već u prvoj polovici sedamdesetih godina prošlog stoljeća kao osnivač i frontaman benda Alice Cooper sa svojim legendarnim albumima Love It To Death, School’s Out, Killer i Billion Dollar Babies te zabavnim horror scenskim nastupima u kojima je prvi koristio cijeli spekatar sprava za ubijanje, umjetnu krv, bogatu kostimografiju. Preuzevši ime i lik Alice Cooper postao je istinski pionir shock rocka.

Ulaznice su već u pretprodaji na stranici www.eventim.si.

CIjene ulaznica:
Parter – 44,00 EUR
Tribuni – 39,00 EUR

Više na:www.alicecopper.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *