Loading...
NajaveNovosti

AKCIJE ZA POSJETITELJE KONCERTA HUGHA LAURIEJA

Hugh-LaurieKao što je već poznato, Hugh Laurie nastupit će sa svojim The Cooper Bottom Bandom u Zagrebu 15. srpnja. Zagrebački koncert dio je Lauriejeve europske turneje u sklopu koje će posjetiti 16 europskih gradova promovirajući aktualni album „Didn’t It Rain“.
Tom prilikom, kako bi posjetitelji iz cijele zemlje dobili priliku prisustvovati koncertu, za sve koji će na zagrebački koncert doputovati iz različitih dijelova Hrvatske, HŽ Putnički prijevoz osigurao je poseban popust od 40% na redovne cijene povratnih karata u 1. i 2. razredu svih vlakova unutar Hrvatske. Povlastica se može koristiti isključivo za udaljenosti veće od 25 kilometara, a bit će moguće iskoristiti je i za neke vlakove iz Slovenije!
Kod kupovine putničkih karata na bilo kojoj blagajni HŽ-a, potrebno je samo naglasiti da putujete na koncert Hugha Laurieja u Zagreb i odmah ćete kupiti karte s navedenom povlasticom.
Putničke karte će se na koncertu ovjeriti pečatom, a na povratku je pečatiranu kartu potrebno pokazati osoblju u vlaku. Putnik čija je karta za vlak kupljena po povlaštenoj cijeni, a iz bilo kojeg razloga nema pečat, doplatit će razliku između povlastice i stvarne cijene karte.
Tu je i posebna ponuda za ulaznice kupljene u Dallas music shopovima. Kod kupovine ulaznica u Dallas Music Shopovima, za svaku kupljenu ulaznicu dobivate bon u vrijednosti 40 kuna, koji se može iskoristiti za jednu kupovinu, odnosno, za kupovinu najmanje jednog artikla.
Navedena akcija vrijedi za artikle isključivo u posebnoj ponudi i isključivo za kupovinu ulaznica u Dallas Music Shopovima.
Svaki će korisnik bona na prodajnom mjestu imati uvid u popis artikala na akcijskoj ponudi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *