Loading...
Novosti

2CELLOS PREDSTAVILI NOVI ALBUM I KRATKI DOKUMENTARNI FILM „FROM PULA TO PULA“

2CELLOS PREDSTAVILI NOVI ALBUM I KRATKI DOKUMENTARNI FILM „FROM PULA TO PULA“

2cellosSvjetska senzacija i vjerojatno nakon samo četiri godine djelovanja, najuspješniji hrvatski izvođači na svjetskoj sceni, Luka Šulić i Stjepan Hauser poznatiji kao 2Cellos su u Branimir centru u subotu 7. veljače u 20h predstavili svoj novi album Celloverse, te kratki dokumentarni film o njihovom nastupu u Pulskoj Areni koji je održan prije godinu i pol u ljeto 2013.

Kratki dokumentarni film je trajao oko 30 minuta u kojem smo se upoznali s duom 2Cellos, te ljudima koji s njima rade. Imali smo uvid u pripremu koncerta i kako su postali svjetska senzacija preko noći. U ovom filmu vidimo koliko su dečki posvećeni tome što rade i posebnu vezu koju imaju sa svojim fanovima.
Album Celloverse je njihov treći album, te je prvi na kojem imaju i prvu autorsku stvar zvanu Celloverse koju fanovi proglašavaju najboljom stvari na albumu. Album je u prodaji i izdan je za Menart te ga možete nabaviti ako još niste. Na albumu se nalazi 13 pjesama i više o njemu ćete moći pročitati u skorašnjoj recenziji.

Inače, 2Cellos su nedavno dobili i svoj dan u Japanu, te imaju prepuni raspored i sada kreću na veliku američku turneju na kojoj će između ostalog svirati i na Aljasci. Nakon predstavljanja smo imali priliku popričati s njima i napraviti malo drugačiji intervju, koji ćete uskoro moći vidjeti, u kojem saznajemo da bi htjeli surađivati s Marilyn Mansonom i Eminemom, te da im je velika želja nastupiti u „Tunguziji“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *