Loading...
NajaveNovosti

23 VAS POZIVAJU NA HEAVY METAL PARTY VALHALLA!

23 VAS POZIVAJU NA HEAVY METAL PARTY VALHALLA!

valhalla_03_2015Nadamo se da ste prvi dan proljeća rezervirali za Močvaru i novo izdanje Heavy Metal Partyja VALHALLA na kojem će nastupiti BROKEN ROCKERS (Motörhead cover band), DISTANCE OR DIE, VIOLATE i 23.

Prva pozivnica stiže iz tabora zagrebačkog benda 23 kojeg čine Antonio Batini, Mislav Pupić-Bakrač, Bernard ‘Hister’ Špoljarić i Josip Vladić. Nedavno su objavili svoj prvijenac pod nazivom Coming Home. Svakako posjetite i njihov YouTube kanal i poslušajte kako zvuči boner metal! \m/

Njihove duše nisu s ovoga svijeta. Došli su iz dalekih mora beskrajnog kaosa, iz ovog svemira kao duhovi koji nastanjuju ljudsku vrstu. Ne postoji svemir, vrijeme ili bilo koja druga granica u mjestu odakle dolaze – oni ne mogu umrijeti! Oni su samo preporođeni u novog domaćina i igraju igru života iz početka. Svaki put kada uđu u novo tijelo, domaćin može osjetiti dio iz njihovih prošlih iskustava i kušati komad kaosa koje nose kao suštinu duše. Došli su natrag na Zemlju, ali ovaj put kao glazbenici iza broja 23, kao krajnje utjelovljenje duhovnog u materijalni svijet. Oni su 23 i sviraju boner metal te vas zovu na Valhallu!


https://www.youtube.com/watch?v=RKR7GS8QQIY

Znači vidimo se u subotu 21.03.2015. na heavy metal partyju VALHALLA u zagrebačkoj Močvari.
Početak je najavljen za 21:00, a ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 25 kn.

FB EVENT

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *