Loading...
NajaveNovosti

ZGB CHAOS VOL.2: CIROZA JETRE, FARAON SLAVKO, SPOKOI! I PERONOISEPORA U AKC ATTACKU

ZGB CHAOS VOL.2: CIROZA JETRE, FARAON SLAVKO, SPOKOI! I PERONOISEPORA U AKC ATTACKU

Nakon što smo se u proljeće svi skupa napili i nadivljali uz Skretničare, Skinbajterse, Gajbu i Accident na premijernom izdanju, ZGB Chaos ide dalje. I to još jači i raznovrsniji nego prije. Mjesto događanja je AKC ATTACK, a koncert starta u 22h.

ZGB_chaos

CIROZA JETRE (Zagreb)
Još od 2001. praše svoj karakteristični sirovi punk lišen bilo kakvih preseravanja, direktan i jasan. Vjerna publika to zna prepoznati tako da se njihove svirke često pretvore u teški kaos kakav ni mnogo razvikaniji bendovi ne mogu uzrokovati. Crni, Tomek i Picek su tu od samog početka, u sadašnjoj inkarnaciji benda su tu još Lule na bubnjevima i Janko na gitari. Najzagrebačkiji ulični pijani punk bend, nema se tu kaj za dodati.

FARAON SLAVKO (Zagreb)
Poslije cjelovečernjeg poganja i padanja po podu, dobro dođe malo nježnijih, senzualnijih melodija za razbuktavanje strasti, slažete se? Za njih će zadužen biti Njegovo Visočanstvo Faraon Slavko, elektro-pop prosvjetitelj i svevremenski vladar proto-seksualnih lakih nota i teških ritmova. Njegova su ukazanja događaji koji se nestrpljivo iščekuju i po nekoliko svjetlosnih godina, a za ono što se na njima odvija bi najbolji opis zbilja bio „prosvjetljenje“. Awe, Faraone! Čagaj, mala!

SPOKOI! (Zagreb)
Relativno nov bend, iza sebe imaju jedan demo i desetak koncerata. Ali, tu treba dodati i da je taj demo jedno od najboljih domaćih punk izdanja u zadnje vrijeme, kao i činjenicu da momci već užurbano rade na debi albumu s kojeg će nam ovom prilikom predstaviti neke pjesme. Ojčina koju sviraju je toliko moćna i uvjerljiva da im ne gine proboj na sam vrh, a vi ćete se onda moći hvaliti kako ste ih gledali u Attacku još prije nego što su se i vaši prijatelji zakačili na njih.

PERONOISEPORA (Zagreb)
Crusty hardcore punk bend, nastao u jesen 2012. Zasad imaju jedan album, Man Made Disaster iz 2013., a nakon manje pauze sad i oni najavljuju novi materijal. Valjda će nam nešto od toga i odsvirati. Mogli ste ih do sad vidjeti u Routeu, Klaonici i naravno Attacku, a sada se vraćaju na mjesto zločina kako bi zadovoljili sve vas željne nešto žešćih zvukova.

Od 22h
Ulaz = 20kn

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *