Loading...
NajaveNovosti

ZAGREBAČKI KD LISINSKI ZAPOČINJE SEZONU PUNU KONCERATA SVJETSKIH I DOMAĆIH IZVOĐAČA, PRVI JE HARI RONČEVIĆ 4.10.2014

ZAGREBAČKI KD LISINSKI ZAPOČINJE SEZONU PUNU KONCERATA SVJETSKIH I DOMAĆIH IZVOĐAČA, PRVI JE HARI RONČEVIĆ 4.10.2014

lisinski-logo-newKoncertna dvorana Lisinski započela je aktivno i ove godine sa nizom koncerata svjetskih i domaćih izvođača. Prvi koncert zabavne glazbe – Hari Rončević i klapa Kampanel održat će se već 4.listopada 2014.
Rasprodana Dvorana Lisinski ovacijama je ispratila prošlogodišnji koncert Harija Rončevića održan u povodu 20 godina njegove uspješne glazbene karijere. Opus jednog od naših najistaknutijih i najpopularnijih kantautora imat ćete prilike čuti i ove godine, ali u akustičnom izdanju. Uz izvrsne aranžmane kompozitora i pijanista Ivana Božičevića, uz Harija će nastupiti gudački ansambl i klapa Kampanel s kojom je umjetnik već nekoliko puta uspješno surađivao.

Uz predivne ljubavne balade (Još tvog je poljupca na mojim usnama, Još ne znam kud s tobom, Moj lipi anđele, Još te uvijek osjećam u sebi, Moje si more, Kada jednon ovon zafalin se tilu…) imat ćete prilike čuti i Harijevu najnoviju kompoziciju, Kad zapiva Dalmacija, premijerno izvedenu na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Riječ je o pjesmi iz grla puntara (buntovnika i revolucionara), koji se nisu mirili namijenjenom im poviješću, pa se iz toga rodila budućnost. Skladba je to neobičnog stila, ali za sve one koji prate moj glazbeni rad, nije iznenađenje, izjavio je Hari Rončević.

Uđite i Vi u svijet romantičnog Mediterana i budite dio još jednog nezaboravnog glazbenog užitka!

Atmosferu s prošlogodišnjeg koncerta u Lisinskom pogledajte u nastavku:
http://www.youtube.com/watch?v=R8ccxSvfR1I
http://www.youtube.com/watch?v=yoe967m22pA

Cijena ulaznica : 80/100/120 kn na blagajni Koncertne dvorane Lisinski i online : www.lisinski.hr
Banner Hari Roncevic 607x357

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *