Loading...
Novosti

ZAGREBAČKA PROMOCIJA: ŠANK?!

Nakon 2 albuma , dosta svirki po Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Srbiji, i Makedoniji postali su svjesni da su osim prvog koncerta u Time-u i gostovanja sa Dropkick Murphys i Cock Sparrer u potpunosti zapostavili svoj grad. S obzirom da nisu bili u mogućnosti naći adekvatan prostor za neku ”konkretnu” svirku, došlo je vrijeme i da se to promjeni. Stoga, 22.9.2012. u zagrebačkom klubu ”TVORNICA” u Malom pogonu band radi svojevrsnu zagrebačku promociju. Na tom koncertu odsvirat će presjek cijelog materijala sa oba albuma + poneku novu stvar. Cijeli koncert će se snimati za DVD i live CD te će ići live stream na FB stranici banda, tako da svi oni koji nisu u mogućnosti prisustvovati koncertu mogu fino uz komp otvoriti pivu i gledati cijeli koncert live!

Ovu prigodu će svojim prisustvom uveličati band MAŠINKO koji će napraviti svoj već nadaleko poznati show i kaos!

Početak programa : 20h

Cijena karte u pretprodaji je : 20kn , a na dan koncerta 30kn.
Pretprodajna mjesta : caffe bar No Sikiriki (Nova Cesta 88)
Dirty Old Shop (Tratinska 22)

S obzirom na veliki interes i rasprodanost prvog koncert u Tvornici dodan je još jedan extra koncert točno dan poslije! Dakle, 23.9. je još jedan koncert na istom mjestu u isto vrijeme a ovaj put su gosti CIROZA JETRE!

Znači, 22.9. Šank?! + Mašinko, a 23.9. Šank?! + Ciroza Jetre! Karte za drugi koncert će se moći kupiti na istim mjestima a karte dolaze u prodaju za nekoliko dana i koštat će isto kao i za prvi koncert!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *