Loading...
Izvještaji

ZAGREB CALLING: FAITHLESS, NIPPLEPEOPLE, DETOUR – Šalata, Zagreb, 14.7.2015.

ZAGREB CALLING: FAITHLESS, NIPPLEPEOPLE, DETOUR – Šalata, Zagreb, 14.7.2015.

Drugi dan Zageb Callinga započeo je uz zvuke elektroničke glazbe i to ni više ni manje nego uz Faithless, koji su zagrebačku publiku zabavljali i 2011. godine u prepunom Domu sportova te je tako spektakl bio zagarantiran.

Prvo zagrijavanje je priredila grupa Nipplepeople koja je odradila solidan nastup uz poznate ritmove. Kao druga predgrupa nastupili su Detour te su se pobrinuli da publika zapamti ovaj ne pretjerano posjećeni, ali u svakom slučaju nastup vrijedan pažnje.

detour_samir_ceric_kovacevic

Detour su vjerojatno najpoznatiji po svojim hitovima poput Mjesec, A što ako ja…, Daleko itd. koje ste zasigurno čuli nabrojeno puta na radiju. Dok su Detour nastupali frontman Faithlessa, Maxi Jazz, spustio se do publike gdje su se svi mogli fotografirati s njim i dobiti autogram.

Tako se bližilo vrijeme za nastup Faithlessa.

Oko 21.30 ekipa je počela popunjavati koncertni prostor i na prvi takt pjesme “Insomnia” jednostavno počela plesati. I tako se nastavilo kroz cijeli koncert. Faithelss je bio jako dobro raspoložen i u više navrata spominjao Zagreb kao predivno mjesto za nastup i da mu se uvijek rado vraćaju.

faithless_samir_ceric_kovacevic

Osim glazbe oduševio je i light show, koji je bio fantastičan, i upotpunio je i ovako već usijanu atmosferu.
Redale svima poznate uspješnice, i jedna nova stvar pod nazivom “Hands” koju je publika jako dobro prihvatila, te sve do kraja kad su izašli na bis i odsvirali “Music Matters” i “We Come 1“.
Moram spomenuti da je atomsfera tijekom cijelog nastupa Faithlessa bila jako pozitivna i prevladavo je osjećaj povezanosti.

Nadam se da će Zagreb Calling i sljedeće godine uspjeti dovesti nekog od svjetskih imena u naš mali grad i priuštiti nam brdo dobre zabave.

>>>>>>> GALERIJA FOTOGRAFIJA <<<<<<<

Izvještaj i foto: Samir Cerić Kovačević

COPYRIGHT © Sve fotografije u galeriji su zaštićene autorskim pravima. Ne smiju se preuzimati bez dozvole Venia Maga-a ili autora. Fotografije se ne smiju izmjenjivati ninakoji način, kao niti uklanjati ili mijenjati žig sa znakom Venia Maga-a/autora. Ukoliko se otkrije njihovo neovlašteno korištenje, biti će poduzete pravne mjere protiv kršitelja autorskog prava. Molimo sve koji primijete navedene nedozvoljene aktivnosti da obavijeste uredništvo portala Venia Mag. Hvala.

COPYRIGHT © All photographs in this gallery are under the copyright law. They cannot be copied or reproduced without permission given by Venia Mag or the author. It is not allowed to alter the photographs in any way, or removing the watermark sign of Venia Mag/author. Legal action will be taken if discovered any non-permitted usage or photography manipulation. We kindly ask to inform us about such misusage by sending an e-mail to Venia Mag Editor-In-Chief. Thank you.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *