Loading...
NajaveNovosti

ZABRANJENO PUŠENJE NA KROVU MSU-a

ZABRANJENO PUŠENJE NA KROVU MSU-a

Ljeto_u_MSU_2015

Ljeto u MSU-u počelo je prošlog vikenda žestokom grmljavinom Kawasaki3P-a i Majki, a ove subote, 20. lipnja u 21 sat nastavlja se u istom tonu uz koncert Zabranjenog pušenja na krovu MSU-a.

Uoči ovog jedinstvenog festivala koji spaja glazbenu, filmsku i likovnu umjetnost, frontmen Pušenja Sejo Sexon naveo je niz razloga zbog kojih jedva čeka koncert na vrhu MSU-a: „Ovo nam je prvi put da nastupamo na nekom krovu, onako kao legende iz U2-a ili Beatlesa“ našalio se Sejo.

Zabranjeno pušenje nastupa samo dva tjedna nakon što je snimilo spot “Tri kile, tri godine” na temu legalizacije, privatizacijske pljačke i društvenog raspada i istodobno najavljuje snimanje igranog filma o Pišonji i Žugi s mješovitom sarajevsko-zagrebačko-beogradskom glumačkom postavom u kojoj se ističe Emir Hadžihafizbegović.

Za jedan od najvećih koncertnih događaja u Zagrebu ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio.hr i na blagajni MSU. Ulaznica za svaki koncert znači i odlazak u Arti-kino Metropolis MSU-a na jednu od projekcija iz MSU-ovog ciklusa Best of Metropolis, a ove subote u 18 i 20 sati na rasporedu je španjolska komedija “Život je lakši zatvorenih očiju”. Osim za koncert i kino, ista jedinstvena ulaznica cijeli tjedan od 11 do 22 sata vrijedi i za posjet izložbi o umjetničkoj školi s početka 20. stoljeća Bauhaus i svim velikanima iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH koji su u njoj stasali.

Ulaznica stoji 79 kuna, a svi koji kartu nabavljaju sutra, 18. lipnja, moći će ju kupiti znatno povoljnije.

“Od samih riječi zvučnija su djela koja ih prate”. U to ime vas Mr Jack, samo danas časti ulaznicama u pola cijene za subotnji koncert na krovnoj terasi.

Ulaznica za svaki naredni koncert košta 79 kuna, znači za Zorana Predina i Lačnog Franza, potom i za Edu Maajku i za kultni Električni orgazam za kraj festivala 18. srpnja. Jedino će ulaznica za vječni Laibach, 11. srpnja, koštati 99 kuna zbog dodatnog programa kojeg će bend predstaviti Zagrebu.  Ljeto u MSU samo je jedna od postaja kultnog Laibacha koji dolaze u Zagreb nakon velike američke turneje, a potom nastavljaju svoju svirku u Pyongyangu čime će postati prvi bend na svijetu koji će nastupiti na toj lokaciji.

Prošlogodišnje Ljeto u MSU uz Jadransko privuklo je 10.000 posjetitelja, a s obzirom da se ove godine MSU  drži isprobane 3u1 formule, bez sumnje će i ovog puta privući zavidan broj ljubitelja glazbene, filmske i likovne umjetnosti. Ljeto u MSU 2015. osigurava Jadransko osiguranje i podržava Turistička zajednica grada Zagreba. Osvježenje osigurava Beck’s – vrhunsko njemačko pivo br. 1 u svijetu! Svih sedam tjedana u MSU će živjeti i Mr Jack kojeg možete posjetiti svakodnevno i na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/JackDanielsHrvatska. Jack lives here, živjeli i vi! Plešite slobodno, uživajte odgovorno, a tu je Eko Taxi s 10% nižim cijenama za sve goste navedenih programa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *