Loading...
Novosti

ZA NEŠTO VIŠE OD MJESEC DANA, 08. VELJAČE, SLASH FEAT. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS STIŽU U LJUBLJANU!

U petak  08.02.2013. biti će praznik kulture rocka – u ljubljansku Halu Tivoli dolazi SLASH, velikan svjetske glazbene scene i prava rock ikona. U okviru velike svjetske turneje kojom promovira drugi solo album »Apocalyptic Love« legendarni će gitarist konačno nastupiti i  u Sloveniji, s pjevačem Mylesom Kennedyjem (Alter Bridge) i The Conspirators. Nastup od dva i pol sata nabijen iskonsom rokerskom energijom, karizmom i uz glazbenu virtuoznost sviranja kako rokerskih klasika uključujući najveće hitove Guns N’Rosesa, Slash se s prijateljima ubraja u naj vrućije rock koncertne atrakcije iduće godine!

Slash je priznat kao jedan od najboljih gitarista i autora već od prije 30 gdina kada je s Guns N’Roses te hitovima »Sweet Child O’ Mine«, »November Rain«, »Paradise City«, »Nightrain«, »Welcome To The Jungle« i dr. osvojio svijet. Slash’s Snakepit. Globalni uspjeh je međutim ostvario supergrupom Velvet Revolverom u drugoj polovici prethodnog desetljeća a sa singlom »Slighter« osvojio nagradu Grammy.

Slash uživa veliki respekt i među kolegama glazbenicima. Sudjelovao je i nastupao s najvećima poput: Michael Jackson, Lenny Kravitz, Stevie Wonder, Ray Charles, Ozzy Osbourne, … a ostavio unikatni trag i na albummim drugih izvođača primjerice  Rihanne. Za svoja glazbena dostignuća je primio mnoge nagrade i priznanja:  u izborima glazbenih kritičara i medija, Slash se ubraja u  najbolje električne gitariste svih vremena (Time Magazine 2009  – 2. mjesto;  Guitarist magazine – 3. i 4. mjesto); kao član G N’R je ove godine postao besmrtan i u Rock and Roll Hall of Fame, a svoju zvijezdu ima i na holivudskom Walk of Fame.

 

Od  2009. se Slash na veliku radost svojih fanova fokusirao na solo karijeru. Izdao je dva odlično primljena albuma – »Slash« (2010) i »Apocalyptic Love« (2012) složio je odličnu ekipu suradnika na čelu s frontmanom Mylesom Kennedyjem (priznatim gitaristom i vokalistom američke grupe Alter Bridge), te s  »konspiratorima«: Brentom Fitzom (bubanj) i  Toddom Kernsom (bas gitara).

http://www.slashonline.com

 

Pretprodajna mjesta: sve Eventimova prodajna mjesta te u Sloveniji benzinske pumpe Petrola, Hipermarketi Mercatora

Internet prodaja: www.eventim.hr , www.eventim.si

Pretprodajna cijena ulaznica: tribine i parter: 39,00 EUR

Ulaznice za fan pit su rasprodane!

Hrvatski fanovi na koncert mogu otputovati sa agenicijom SVI KONCERTI, svoj aranžman odaberite nahttp://www.svikoncerti.eu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *