Loading...
Najave

ZA MJESEC DANA POČINJU JOŠ JEDNE MEDVEDGRADSKE GLAZBENE VEČERI

ZA MJESEC DANA POČINJU JOŠ JEDNE MEDVEDGRADSKE GLAZBENE VEČERI

medvedgrad2016

Za točno mjesec dana počinju još jedne Medvedgradske glazbene večeri u organizaciji Centra za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s Javnom ustanovom „Park prirode Medvednica“ i Menart BPM-om. Na glavnoj pozornici 14. srpnja nastupit će Luce i Sara Renar, dok će u sklopu programa Akustika na vrhu kule nastupiti Side Project. Dok je Lucin posljednji singl „Dogodila se dosada“ i dva mjeseca nakon izlaska i dalje aktualan na radio postajama diljem Hrvatske, Sara će svoj novi singl predstaviti kroz koji dan.

Već sljedeći dan na kuli nastupa Voland Le Mat za kojeg više nema ulaznica, a na glavnu pozornicu Medvedgrada dolaze Urban&4 i te su ulaznice još u prodaji.
16. srpnja na Vrhu kule nastupa FOR, a koji izvođač će nastupiti na glavnoj pozornici, znat će se 23.lipnja.

 
Četvrtak, 14.7.2016.
Akustika na vrhu kule
Side Project u 20 sati
Velika scena:
LUCE/SARA RENAR u 21 sat
Cijena ulaznice: pretprodaja 60  kn / na dan koncerta: 80 kn
 
Petak, 15.7.2016.
Akustika na vrhu kule
Voland Le Mat u 20 sati
Velika scena:
URBAN&4 u 21 sat
Cijena ulaznice: pretprodaja 90 kn / na dan koncerta: 110  kn
Subota, 16.7.2016.
Akustika na vrhu kule
FOR u 20 sati
Velika scena:
SKRIVENI IZVOĐAČ u 21 sat
(Ime izvođača bit će objavljeno 23. lipnja u večernjim satima)
 
INFORMACIJE O ULAZNICAMA:
Pojedinačne ulaznice možete kupiti online putem www.ulaznice.hr i na svim prodajnim mjestima istog sustava (Glazbena knjižara Rockmark, TISAKmedia, Aquarius Records, Croatia Records, Algoritam Profil Mozaik…). U prodaju je za početak pušteno 230 pojedinačnih ulaznica. 20 paket ulaznica za sve tri večeri u prodaji će biti od 24.6. do 30.6.2016. Cijena paketa iznosit će 200 kn umjesto 230 kn. Program „Akustika na vrhu kule“ ne plaća se posebno, a na njemu će moći prisustvovati samo trideset dovoljno brzih kupaca isključivo pojedinačnih ulaznica koji pri kupnji izaberu opciju s programom „Akustika na vrhu kule“, s obzirom da taj program nije uključen u paket.
U slučaju kiše program se ne otkazuje, već se seli u veliki koncertni prostor Pivane, Ilica 222.
INFORMACIJE O PRIJEVOZU:
Za sve posjetitelje osiguran je besplatan prijevoz minibusom od Šestinske crkve do Medvedgrada i natrag.
Polasci minibusa kod Šestinske crkve ići će prema sljedećem rasporedu: 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30 i 20:45. Nakon iskrcaja iz autobusa do Medvedgrada ima još 10-ak minuta hoda, a povratak  je organiziran po završetku koncerta.
Organizatori ljubazno mole za strpljenje zbog zahtjevnosti sljemenskih cesta i lokacije.
Ulaz publike u prostor Medvedgrada od 19:00 sati.
Medvedgradska vrata otvaraju se u 19 sati kako bi posjetitelji do koncerata mogli prošetati između drevnih zidina, zaviriti u njihove tajne zakutke i osluhnuti njihove poviješću natopljene priče.
Koncerte ćete moći pratiti s drvenih klupica, jastuka, stepenica i zidića, a slobodno možete ponijeti i svoj jastuk, dekicu ili ribički stolčić te uživati u iznimnim glazbenim doživljajima s pogledom na Zagreb noću. Kao i svake godine, osim pozitivne energije i udobnih cipela, ni ove godine ne zaboravite ponijeti i vestu, jer na Medvednici i ljeti može biti prohladno!
Program 2016. je sufinanciran sredstvima Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Turističke zajednice grada Zagreba te je uvršten u program Zagrebačkog kulturnog ljeta – ZgKul.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *