Loading...
Novosti

ZA KONCERT ROGERA WATERSA SUTRA U PRODAJI JOŠ JEDNA KATEGORIJA ULAZNICA!

roger-watersRoger Waters je stigao već noćas u Hrvatsku i odmara se u luksuznom hotelu u Splitu! A od njegovog koncerta nas dijele još dva dana – “The Wall” se održati na stadionu Poljud u Splitu u utorak 23.07.2013.g.!

Na veliko zadovoljstvo svih koji će prisustvovati ovom zaista jedinstvenom spektaklu, a na zahtjev Rogera Watersa u prodaji će se od sutra naći još jedna kategorija ulaznica Travnjak 2 – po cijeni od 100 kuna! Ulaznice će biti u prodaji na svim prodajnim mjestima sistema Eventim od ponedjeljka u 8 ujutro te na www.eventim.hr.

Hrvatska ima veliku čast i priliku vidjeti Rogera Watersa po drugi puta. Vizualno i zvučno remek djelo Rogera Watresa jedinstveni je tip stadionskog koncerta obzirom da uključuje mega produkciju, te je spoj rock koncerta i umjetničkog performansa.
Koncert u sebi nosi i antiratnu propagandu te se na zidu koji dominira pozornicom tijekom koncerta prikazuju projekcije slika. Slike su koji puta svečane i vedre, ali koji puta uznemirujuće i granično buntovne, međutim sve to čini The Wall toliko jedinstvenim i veličanstvenim. Na splitskom Trgu Gaje Bulata će, povodom koncerta Rogera Watersa, biti izložena imitacija zida. Imitacija zida namijenjena je potpisivanju obožavatelja Rogera Watersa i legendarnih Pink Floyda. „Zid“ će biti postavljen sve do dana koncerta. Na dan koncerta će biti prebačen na stadion Poljud, te na taj način svatko svojim potpisom doprinosi ovom velikom ljetnom događaju. Pozivaju se svi obožavatelji i prolaznici da ostave svoju poruku, potpis ili crtež te na taj način uveličaju koncertni spektakl.

Svi koji se u ovom trenutku nalaze u Splitu neka ne propuste ovaj jedinstveni spektakl, ulaznica još ima u prodaji a moći će se kupiti i na dan koncerta od 9 sati na blagajni stadiona Poljud.
_____________________

VIP LOŽE – 500 kuna
FAN PIT– 300 kuna
TRAVNJAK– 280 kuna
TRAVNJAK 2 – 100 kuna
SJEDENJE 1 – sektori D, E, P, R – 320 kuna
SJEDENJE 2 – sektori F, G, N, O – 260 kuna
SJEDENJE 3 – sektori H, M – 180 kuna
SJEDENJE 4 – sektori I J, K, L – 100 kuna

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *