Loading...
Novosti

YOSSI SASSI NAPUSTIO ORPHANED LAND

yossi-sassiOno što su brojni fanovi benda Orphanend Land već neko vrijeme predosjećali, danas se dogodilo – Yossi Sassi je napustio bend.

Nikada nisam pomišljao da ću jednog dana pisati ove riječi.. Pa ipak, ima nešto snažnije od naše prošlosti – a to su naša budućnost i naši snovi, kao što se razvijamo i shvaćamo koji je put za nas ispravan“, započeo je Yossi.
Orphaned Land je bio san koji je postao stvarnost uz iznimno puno napornog rada i uspjeha“, nastavlja. “To je moje životno djelo koje se proteže kroz 22 godine – jedan sam od osnivača, skladatelj, producent i još mnogo toga. Ali najviše sam bio ‘srce’ kroz koje se O.L. treba reflektirati, kako sam uvijek vjerovao. Sada osjećam, iz svih pravih razloga koje mogu i ne mogu mijenjati, da je vrijeme za neke nove snove.
Izjavu u cjelosti pročitajte ovdje.

Ispred cijelog benda oglasio se Kobi Farhi: “Ovo je tužan dan za nas, sjećam se onog dana kada smo Uri i ja tražili gitarista i stavili oglas na jedan od CD-shopova u Izraelu, nitko nam se nije javljao neko vrijeme, sve dok nismo dobili jedan jedini odgovor i to od Yossija.
Od mladosti smo dio istog tijela i duše, i izgradili smo nešto što je postalo carstvo svjetlosti. Međutim, poštujemo činjenicu da je razilaženje puteva sastavni dio života. Ovakve su se situacije dogdile i većima i bitnijima od Orphaned Landa, a ovdje je najbitnije to da smo još uvijek i zauvijek braća te da su vrata s obje strane uvijek otvorena. Skladanje i dijeljenje pozornice je nešto bismo vrlo lako mogli i ponovo raditi u skorijoj budućnosti. Do tada, dajemo Yossiju veliki zagrljaj i želimo mu sve najbolje! Kao Orphaned Land, nastavljamo dalje punom parom ispuniti sljedeće ciljeve.

Izjavu u cjelosti pročitajte na službenoj FB stranici benda.

Yossiju i Orphaned Landu želimo sve najbolje u budućim pothvatima! Veselimo se čuti mnoštvo nevjerojatne glazbe s obje strane!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *