Loading...
Novosti

WACKEN METAL BATTLE FINALE, 12.05. U BOOGALOOU

Nakon odlične bitke za Bloodstock festival u riječkoj Stereo Dvorani u kojoj je grupa Father odnijela pobjedu, došlo je vrijeme za veliki, finalni obračun bendova regije koji će se 12.05. u subotu ‘sukobiti’ u klubu Boogaloo na velikom WACKEN METAL BATTLE grande finalu!
Već od 18.02, kada je u oštroj konkurenciji grupa COLD SNAP odnijela tzv. photo finish pobjedu nad Fatherom, događala su se natjecanja i u drugim državama regije pa su tako nastup na velikom subotnjem finalu u Boogaloo osigurali AS I FALL (BIH), DOTTHEEYE (SRB), MEPHISTOPHELIAN (SLO) i već spomenuti COLD SNAP (HRV).
Želite li da vaš omiljeni predstavnik dobije priliku zasvirati na najkultnijem metal festivalu na svijetu, svakako u subotu 12.05. dođite u Boogaloo i dajte podršku svom najdražem bendu. Ako ste bili na prvom Wacken Metal Battle natjecanju ili čuli prepričavanja s istog, onda sigurno znate da će i ovaj finalni battle u Boogaloo biti nezaboravan, a sudeći po odazivu na prvi battle, nadamo se i rasprodan. Uz nagradne igre i afterbattle metal party, ovaj događaj na samom početku ljetne sezone morate obvezatno posjetiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *