Loading...
Novosti

W.A.S.P. U BUDIMPEŠTI 27. 11. 2012.!

Jedna od najvećih metal-rock grupa svih vremena, američki “shock rockeri” W.A.S.P. sviraju u Europi slaveći 30 godina postojanja.
W.A.S.P. su 1982. godine osnovali Blackie Lawless, Randy Piper, Rik Fox i Tony Richards. Dio je poznate kalifornijske ‘metal škole’ s početka ’80-ih koju su predvodili bendovi kao što su Mötley Crüe, King Kobra, Ratt, Quiet Riot ili Poison.
To je bend koji je prošao mnoštvo kontroverza, jedna od njih je da se čak niti dan danas, nakon 30 godina svirke ne zna porijeklo njihovog umjetničkog imena. Postoje različita nagađanja, od ‘’ We Are So Powerful’’, ‘’We Are So Perfect’’, pa sve do ‘’We Are Sexual Perverts’’, koji nosi naziv njihovog prvog izdanog albuma.
Sa svojim  agresivnim pristupom  i perverznim tekstovima sa poznatim I jedinstvenim imidžom, s razlogom ih možemo nazvati legendama.
U sklopu europske turneje W.A.S.P. 27. studenog dolaze u Budimpeštu. Koncert će se održati u dobro poznatom Clubu 202 s početkom u 20 sati, a cijene ulaznica do 31.10.2012. iznose 20 €, a nakon 1.11.2012. poskupljuju  za 3 €.
Ulaznice možete rezervirati ili naručiti na priloženom linku: http://www.concerto.hu/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *