Loading...
Novosti

W.A.S.P. POTPISALI ZA NAPALM RECORDS

W.A.S.P. POTPISALI ZA NAPALM RECORDS

 wasp logo

Gotovo je šest godina prošlo otkad je svijet vidio novi album metal ikona W.A.S.P. To će se promijeniti jer je W.A.S.P. potpisao novi ugovor sa austrijskim Napalm Records. W.A.S.P. će objaviti svoj 15. studijski album naziva „Golgotha“ u kolovozu.

W.A.S.P. su uzbuđeni objaviti da su potpisali ekskluzivni ugovor sa Napalm Records. Izabrali smo Napalm zbog njihovih osobnih uvjerenja i profesionalne posvećenosti našoj karijeri. Radujemo se godinama odlične zajedničke suradnje počeviši sa izlaskom našeg nadolazećeg albuma „Golgotha““, stoji u izjavi W.A.S.P. frontmana Blackiea Lawlessa.

W.A.S.P. su proizašli iz losanđeleske metal scene 1982. dobivši pažnju zbog svog shock rock izričaja. Sa karijerom koja se proširila na više od 3 desetljeća, 17 svjetskih turneja, i sada 15. studijskim albumom, oni su metal bend koji je evolvirao u zrelost bez da su izgubili svoj prepoznatljivi zvuk. „Golgotha“ će nastaviti put albuma „Dominator“ (2007.) i „Babylon“ (2009.), i u produkcijskom stilu i temi. Šest godina u stvaranju, „Golgotha“ će nesumnjivo odvesti slušatelje na emocionalni epski pothvat po kojem su W.A.S.P. postali cijenjeni!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *