Loading...
Novosti

VOLT FESTIVAL 2013. – MAĐARSKA, SOPRON, 03.-06.07.2013. – MAŠINA ŽELJA SE POKREĆE

SONY DSCSziget Cultural Management vas opet pita za vaše prijedloge kako bi pomogli u osmišljavanju njegovih glazbenih festivala. Cilj projekta mašina želja je jednostavan – Sziget tim želi dobiti uzorak onog što fanovi zaista žele vidjeti na festivalima.

Želje naših posjetitelja su jako važan izvor informacija za nas“, rekao je Karoly Gerendai, osnivač i glavni menadžer Szigeta. „Top 50 želja automatski dolaze na našu listu „željenih glazbenika“, no također želimo upoznati nove bandove koji već imaju međunarodnu podršku fanova. Naravno da smo u glavnini svjesni najvećih glazbenika svijeta koji su također mogući headlineri za nas, tako da je pravi cilj naći kvalitetne bandove koji su u usponu i koji će vjerojatno postati jako poznati do sljedećg kolovoza. Sziget pokušava biti korak ispred i aktivnost naše međunarodne zajednice fanova je možda najveće dobro koje imamo kako bi održali ovaj status“, dodao je Gerendai.

Imati jak line-up je obično mješavina dva ključna faktora: novac i reputacija.

Sziget nije u poziciji da se natječe s bogatijim festivalskim organizatorima po pitanju budžeta za program i moramo imati na umu da je Mađarska sama po sebi mao tržište. S druge strane, izgleda da znamo nešto što naše događaje čini drukčijim i posebnim, događaji koji se prepoznaju na međunarodnom nivou. Prošlogodišnja pobjeda na nagradama za festivale je bio veliki dokaz za nas i također smo bili sretni što smo među top 5 u kategoriji „omiljenih festivala za glazbenike“. To samo osnažava našu reputaciju i to je sjajan način pomoći u našem bookingu. Bandovi uvijek žele da sviraju na najboljim događajima, stoga održavanje velikog naziva za Sziget i odnoseći pobjedu srednjeg sa Balaton Soundom bi moglo biti jasna poruka prema menadžerima i booking agentima“, Gerendai je rekao na kraju svoje kratke izjave.


Stoga, da sumiramo:

Zadatak br. 1 je da budete sigurni da glasate za svoje omiljene bandove na stranici VOLT wishmachinea.

Zadatak br. 2 je pomoći rad tima za organiziranje glasanjem za Sziget (u kategoriji velikih festivala) i Heineken Balaton Sound (kategorija srednjih festivala) na European Festival Awards.

Sziget Cultural Management vam se unaprijed zahvaljuje na vašoj pomoći!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *