Loading...
NajaveNovosti

VOLBEAT UŽIVO U GRAZU 18.11. I BEČU 19.11.

Volbeat2Volbeat je heavy metal/rockabilly bend iz danske prijestolnice, Kopenhagena. Njihov stil često se naziva ”Elvis metal” jer se u bendovu zvuku jasno čuju rockabilly utjecaji. Bend je 2008. godine osvojio Metal Hammer nagradu za najbolji album – ”Rock The Rebel/Metal The Devil”! U međuvremenu, objavili su i ”Guitar Gansters & Cadillac Blood” te ”Beyond Hell/Above Heaven” a ove godine i album ”Outlaw Gentlemen & Shady Ladies” tijekom čijeg produciranja im se pridružio i donedavni član Anthraxa Rob Caggiano. Hrvatska publika upoznala ih je kada su nastupili prije Metallice na legendarnom kišnom koncertu u Zagrebu.

Volbeat, između turneja s Nightwish i Megadeth, sada kreću na samostalnu turneju u sklopu koje najbliže nama stižu u Austriju, i to 17. studenog u bečku dvoranu Stadthalle, a samo dan kasnije i u dvoranu Stadthalle u Grazu.

Ulaznice za oba koncerta potražite u sustavu Eventima te putem weba – www.eventim.hr.
Karte i prijevoz možete kupiti kod našeg partnera www.koncert.net na ovom linku: http://www.koncerti.net/koncerti/prevoz/869/volbeat-stadthalle-gradec-aranzma-voucher-vstopnice-karte

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *