Loading...
Novosti

VOLBEAT U STUDIJU DO KRAJA 2018.

Dansko-američki rokeri VOLBEAT planiraju povratak u studio do kraja godine kako bi započeli snimanje sedmog studijskog albuma čiji izlazak najavljuju za 2019. Nasljednik albuma „Seal The Deal & Let’s Boogie“ predstavlja prvo izdanje s basistom Kasparom Boyem Larsenom, koji se pridružio VOLBEATU prekasno za pojavljivanje na posljednjem CD-u.

Tijekom intervjua s voditeljem programa „The Liquid ConversationsShawnom SixXom na dodjeli nagrada Kilpop Awards u Las Vegasu prošli mjesec, gitarist VOLBEATA Rob Caggiano govorio je o planovima grupe za nadolazeće mjesece: „Prva stvar koju ćemo napraviti, za otprilike jedan i pol tjedan, je otputovati u Južnu Ameriku. Zatim ćemo odraditi nekoliko europskih ljetnih festivala — među glavnim imenima smo na nekima od tih festivala. Na kraju godine ćemo snimati nove stvati pa očekujte novi album tijekom sljedeće godine. To nam je zasad početni plan.“

Seal The Deal & Let’s Boogie“ objavila je u lipnju 2016. godine diskografska kuća Republic Records. Album je obilježio singl „Black Rose“, koji se popeo na 1. mjesto Billboardove radijske ljestvice Mainstream Rock Songs. Bila je to druga pjesma s albuma koja je završila na vrhu ljestvice. Prvi singl s albuma, pjesma „The Devil’s Bleeding Crown“, dosegnula je prvo mjesto u svibnju 2016. godine, dok se sljedeći singl, pjesma „Seal The Deal“, popela na visoko 3. mjesto u prosincu 2016. godine.

Uspjeh postignut s pjesmom „Black Rose“ predstavlja šesti put u manje od pet godina da VOLBEAT ima broj 1 na ljestvici Mainstream Rock Songs.

Jedini glazbenici koji su imali šest ili više plasmana u pet ili manje godina od osnutka ljestvice 1981. godine su VAN HALEN, THE BLACK CROWES, THREE DAYS GRACE i SHINEDOWN.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *