Loading...
Novosti

VOLBEAT NAJAVILI EKSKLUZIVNI KONCERT U EUROPI 2015.

VOLBEAT NAJAVILI EKSKLUZIVNI KONCERT U EUROPI 2015.

Volbeat2Sljedeće godine biti će samo jedna prilika vidjeti VOLBEAT uživo u Europi. Danski globalni fenomen će odsvirati jedan i jedinstveni koncert 01. kolovoza 2015. u The Thousand Year Forest a.k.a. Tusindårsskoven.

VOLBEAT će proslaviti desetu obljetnicu izlaska svog debi albuma „The Strength/The Sound/ The Songs“, a 2015., te posebne večeri kvartet planira događaj za sve generacije sa jedinstvenom produkcijom i pjesmama koje će obuhvatiti njihovu cjelokupnu karijeru. Odabrane pjesme sa VOLBEAT debi albuma pa kroz bendov aktualni CD „Outlaw Gentlemen & Shady Ladies“, te možda i nekoliko nota sa bendovog nadolazećeg šestog albuma biti će izvedene 01. kolovoza 2015.

VOLBEAT će prateće bendove otkriti u nadolazećim mjesecima. Ulaznice će u prodaju biti puštene 07. prosinca u 09:00 CET. Članovi VOLBEAT fan cluba Rebels & Angels dobiti će ekskluzivni pristup pretprodaji 24 sata ranije, 06. prosinca u 09:00 CET. Mnogi VOLBEAT fanovi koji nisu iz Odense moći će kupiti ulaznice uključujući prijevoz autobusom iz različitih gradova u Danskoj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *