Loading...
NajaveNovosti

VINTAGE INDUSTRIAL BAR VAS POZIVA NA PROSLAVU SVOG 3. ROĐENDANA

VINTAGE INDUSTRIAL BAR VAS POZIVA NA PROSLAVU SVOG 3. ROĐENDANA

Došlo je i to doba godine, Zemlja se treći put zaredom okrenula oko Sunca pa će VINTAGE INDUSTRIAL BAR proslaviti još jedan rođendan. Rođendanski nered trajat će tijekom dva dana, petak 11.12. i subota 12.12.!

vintage_3_godine

1. DAN
Petak 11.12.

COJONES
Zagrebački rockeri nakon godinu dana metropolne hibernacije, zasvirat će svoju prvu klupsku svirku upravo na proslavi 3. rođendana Vintage Industrial Bara. I, baš u trenucima proslave Vintageovog rođendana i sami Cojonesi imaju razlog za slavlje jer se nalaze u studiju u kojem pomno kuju materijal za novi, treći studijski album, koji će nositi naslov ”Resonate”.

SHE LOVES PABLO
Prošlo je već neko vrijeme kako se nije pričalo o ljubimcima nježnijeg spola, stonerima koji gruvaju i koji će u sklopu proslave VIB-ovog novog rođendana ponovno zaigrati u srcima nevinih djevojaka i mladića. She Loves Pablo su jedan od onih domaćih bendova čije pjesme publika pjeva od početka do kraja. Iza njih stoje dva albuma i svi se pitaju kad će treći. A, možda je upravo petak 11. prosinca dobra noć da saznate što se novoga kuha u House Of Pablo kolektivu.

STRAIGHT OUTTA FRIDGE
Za Straight Outta Fridge možemo reći da su funky izdanak gore spomenutog House Of Pablo kolektiva i kao takvi i oni će se pridružiti svojoj braći po kolektivu u kovanju rođendanske Vintage zabave. Straight Outta Fridge je bend kojeg čine članovi Malady Laneaa, Muscle Tribea, Reflex Kida i Deafness by Noisea, a zajedno su iskovali zvuk koji bi mogli najjednostavnije opisati kao mix RHCP-a i RATM-a.

+ SPECIAL GUESTS

Osim navedenih velikana koji će upriličiti naš rođenda, svakako ističemo da imamo i jedan super moćan BEND IZNENAĐENJA koji ćemo vam otkriti sljedeći tjedan!

Upad: 20 kn

DAN 2
subota 12.12.
ALL STARS BEND: Vintage Rock Forces + DJ FRAJMAN ALL NIGHT LONG

Upad: BESPLATAN

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *