Loading...
NajaveNovosti

VINTAGE INDUSTRIAL BAR I VENIA-MAG VODE VAS NA DOČEK 2015. UZ PSIHOMODO POP!

VINTAGE INDUSTRIAL BAR I VENIA-MAG VODE VAS NA DOČEK 2015. UZ PSIHOMODO POP!

PsihomodoPop-02Za doček Nove godine Psihomodo pop održat će koncert u Vintage Industrial Baru!

Psihomodo Pop, najmladenačkija rock gospoda, zaokružit će novogodišnjim koncertnim t ulumom svoju slavljeničku godinu u Vintage Industrial Baru.
Cijena ulaznice za kartu koja će vas odvesti u 2015. godinu u pretprodaji iznosi 80 kn, a na dan/noć dočeka 120 kn. Broj ulaznica je ograničen.

Psihomodo Pop iza sebe ostavljaju iznimno uspješnu godinu koja je zasigurno obilježila jedan dio njihove karijere; u 2014.oj proslavili su 30. rođendan, rasprodali Dom sportova, a sa samih vrhova na ljestvicama top singlova vrpoljile su se njihove pjesme ”Donna”, ”Bejbe” i ”Zločest kao pas”.

U novogodišnjoj noći Psihomodo Pop će na koncertu u Vintage Industrial Baru odsvirati presjek cijele karijere koja uključuje i hitove te evergreenove ‘‘Ramona”, ”Frida”, ”Ja volim samo sebe”.

Tamne mrlje prošlosti ostavite iza sebe i pridružite nam se u opraštanju od 2014. i pozdravljanju 2015. godine!

Kada Psihomodo Pop završe koncert glazbenu štafetu preuzima rezident kluba Frajman koji će vas provozati, rasplesati, razdevetati, raskukuljiti i razmumuljiti uz najbolju rock, pop, indie, alternative, domaću i stranu glazbu.

Napominjemo da će alkoholna pića biti na promo cijeni cijelu noć, a radno vrijeme kluba je do 6 ujutro.

Nadamo se da se vidimo, a i ako se ne vidimo želimo Vam Sretnu i veselu 2015. godinu!

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/416422305172560/

NAGRADNA IGRA!

Vintage Industrial Bar i Venia-Mag vas na doček 2015. godine uz Psihomodo Pop!

Do 28. prosinca 2014. godine u 12.00 sati na našu nam e-mail adresu nagradnaigra@venia-mag.net pošaljite nazive vaših pet miljenica iz glazbenog opusa Psihomodo Popa i dvoje najsretniji, odabranih slučajnim odabirom, osvojiti će po dva upada na ludu novogodišnju proslavu uz Psihomodo Pop!

Sretno!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *