Loading...
NajaveNovosti

VELIKI ROCK SPEKTAKL U GRAZU: SEE-ROCK FESTIVAL od 1.-2.8.

seerock2014See-Rock festival i ove godine dovodi velika imena rock i metal scene – na samom ulazu u Graz, na prekrasnom jezeru Schwarzlsee, 1. I 2. kolovoza nastupaju Scorpionsi, , Twisted Sisters, Status Quo, The BossHoss, Dimmu Borgir, John Kay’s Steppenwolf, In Extremo, Airbourne, Sabaton, Hellyeah, Urian Heep, All Against My Mind i još mnogi drugi.

Ovaj dvodnevni festival, sada već omiljeno okupljalište fanova metala, rocka i ostalih koji prate žestoke rifove gitare, nalazi se vrlo blizu Hrvatske – udaljen je tek 180 kilometara od Zagreba te 300 kilometara od Rijeke. Za ljubitelje dobrog rocka i metala, ova udaljenost je samo mali korak prema pravom spektaklu koji uključuje i uživanje na jezeru Schwarzlsee, koje u kolovozu pruža pravo osvježenje.
Nakon prošlogodišnjeg nastupa hard metalaca Iron Maidena, Slayera, Limp Bizkit i mnogih drugih, ove godine mjesto headlinera preuzimaju Scorpionsi, njemačka hard rock grupa koja žari i pali Europom od kasnih 60-tih godina. U svojoj iznimnoj karijeri izdali su čak 23 albuma i čitav niz hitova od kojih je najpopularniji Wind Of Change .

Status Quo, boogie rock band, koji je svoju popularnost stekao zlatnih 80-tih, doživio je pravu komercijalnu preobrazbu. Njhovi glazbeni počeci zadiru u tešku psihodeliju kako bi se, u osamdesetima potpuno okrenuli drugačijem glazbeno izričaju koji ih je i vinuo u vrh rock glazbe. Naravno, najpoznatija njihova stvar iz tog doba je i ‘In The Army Now’.

Tu je i prava lepeza bendova počevši od američkog hard rock benda Twisted Sisters, coutry trash punk rock benda The BossHoss te black metalaca Dimmu Borgir. Tu je i Jon Kay’s Steppenwolf koji su najpopularniji po pjesmi ‘Born To Be Wild’, Airbourne i mnogi drugi.
See Rock festival je u samo dvije godine postao značajan festival za ovaj dio Europe, a organizacijski se nalazi pri samom vrhu svijetske produkcije i logistike.
Tako, uz super bendove, zvuk i samu organizaciju prijevoza, nude izvrsne uvjete kampiranja i ugodnog boravka, tako da svake godine broje sve više posjetitelja.
Ovaj festival ima podršku najvećeg ticketing providera u Hrvatskoj, pa se tako ulaznice zajedno s prijevozom i kampiranjem, mogu kupiti na bilo kojem prodajnom mjestu Eventima te na www.eventim.hr ,a cijena aranžmana je 893 kune.
Za više informacija o festivalu posjetite www.see-rock.at .seerock live

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *