Loading...
NajaveNovosti

VEČERAS SVI U DOM SPORTOVA NA DOZU POZITIVE!

Damir-Urban-01 Pozitivan koncert, u organizaciji HUHIV-a, Hrvatske udruge za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa, i Los Angeles agencije, u svojih je osam godina održavanja postao jedno od najvažnijih glazbenih događanja i jedan od najvećih koncerata u regiji s više od 35 tisuća posjetitelja kroz godine. Dosad su na Pozitivnom koncertu, između ostalih, nastupili Dubioza kolektiv, TBF, Hladno pivo, Laibach, Let3, Stereo MC, PipsChips&Videoclips, Brkovi, Kawaski 3P, Svadbas, Lollobrigida, a svirka se iz prostora Tvornice kulture selila u dvoranu Dražena Petrovića, da bi se od 2011. ustalila u Velikoj dvorani Domu sportova.
S rekordnih devet uzastopnih godina održavanjam impresivnim popisom izvođača I nastupima koji se prepričavaju tjednima Pozitivan koncert izrastao je u prepoznatljiv glazbeni brend u cijeloj regiji.
Atmosfera Pozitivnog koncerta odlično je prenesena u najavi čiji su kadrovi snimljeni na koncertu u prosincu 2012. godine:
https://www.youtube.com/watch?v=QYwvOBbvQXw
Organizatori Pozitivnog koncerta uvijek su bili otvoreni za suradnju sa svima, dajući tako priliku i raznim udrugama da predstave svoj rad i humanitarno djelovanje. Tako će se ove godine posjetiteljima predstaviti Azil Dumovec, sklonište za nezbrinute životinje grada Zagreba.

AFTER PARTY U KLUBU
Službeni after party Pozitivnog koncerta održat će se u Klubu u ulici Pavla Hatza 16 na večeri naziva KLUB.ing 808, uz podršku zagrebačkog Radija 808:
www.facebook.com/events/351635891647672

Večeras u Domu Sportova nastupaju: Quasarr u 20:15, nakon njih slijedi S.A.R.S. u 21:00, Urban & 4 u 22:00 te na kraju Goran Bare & Majke u 23:30.

Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a. Uz sve primarna funkcija koncerta ipak je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima osobama te osobama s rizičnim ponašanjem. Pozitivan koncert se bori I zalaže za AIDS free generaciju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *