Loading...
NajaveNovosti

VEČERAS POČINJE MAKK – MEĐUNARODNA AUTORSKA KREATIVNA KONFERENCIJA – PRIJAVE

VEČERAS POČINJE MAKK – MEĐUNARODNA AUTORSKA KREATIVNA KONFERENCIJA – PRIJAVEMAKK
Večeras počinje MAKK – jeste li osigurali svoje mjesto?
Večerašnjom dodjelom nagrada Instituta hvatske glazbe započinje drugo izdanje Međunarodne autorske kreativne konferencije MAKK 2014 koje se, pod sloganom “Kulturne i kreativne industrije – pokretači gospodarstva”, od 19. do 21. studenog održava u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb.

Ukoliko još niste, prijavu za sudjelovanje možete izvršiti putem posebnog online obrasca dostupnog na ovom LINKU…

U organizaciji Instituta hrvatske glazbe i Hrvatskog društva za autorsko pravo s HDS ZAMP-om kao glavnim partnerom te pod pokroviteljstvom ministarstava kulture i gospodarstva, konferencija će se fokusirati na veliki, ali neiskorišteni gospodarski potencijal kulturnih i kreativnih industrija (KKI). Riječ je o sektoru u kojem se, s vrlo malo ulaganja, primjerice u kupovinu slikarskog kista ili glazbenog instrumenta, može dobiti proizvod s tržišnom vrijednošću. Europska Unija već je prepoznala gospodarski potencijal KKI, sada je red i na domaćim političkim čimbenicima da taj sektor prepoznaju kao važnu polugu rasta i razvoja zemlje.

Svoje sudjelovanje potvrdilo je već preko pedeset domaćih i stranih aktera kreativnog poslovanja koji će sudjelovati na brojnim panel diskusijama, okruglim stolovima i predavanjima. Uz sve navedeno, očekuju vas ekskluzivne prezentacije i posebni mini koncerti koji će obogatiti program ovogodišnje konferencije.

Novosti o konferenciji pratite na www.ihg.hr, službenoj Facebook stranici konferencije https://www.facebook.com/makkconference.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *