Loading...
Najave

VALHALLA – Metal festival 2015 day #5 @ Močvara

VALHALLA – Metal festival 2015 day #5 @ Močvara

Image and video hosting by TinyPic

SUBOTA 09.05.2015. • VRATA 21:00 • UPAD 25 KN

BIBLE BLACK (DIO tribute band, Zagreb)
FLESH (Metal, Zagreb)
SHOCKER (Traditional Heavy Metal, Zagreb)
FORMAL CHARGE (Thrash Metal, Zagreb)

BIBLE BLACK (DIO tribute band, Zagreb)
https://www.facebook.com/Tribute.to.Dio

Dana 16.5.2015. bit će 5. obljetnica od kada nas je napustio DIO. Na Valhalla metal festivalu odat ćemo počast njegovoj veličini. Bible Black je nastao 2010. u čast malenog čovjeka velikog glasa, Ronniea Jamesa Dio-a. Ovaj bend odlikuje to, da izvlači najbolje iz studijskih i live izvedbi bendova u kojima je Dio pjevao (Rainbow, Black Sabbath, Dio, Heaven & Hell). Bible Black jedini je tribute band Ronnieu Jamesu Dio-u u ovom dijelu Europe. Bible Black je nastupao po cijeloj Hrvatskoj, a sada zatvaraju prvi Valhalla Metal festival! I ne zaboravite, život je pun kraljeva i kraljica koji osljepljuju i kradu vam snove, život je raj i pakao.

FLESH (Metal, Zagreb)
https://www.facebook.com/fleshmetal

Uska koža, teški metal, krvavi riffovi, bestijalno zavijanje. Od 2004. godine zagrebački heavy trio Flesh brani metalnu vjeru. Godina 2014. bila je značajna za njih jer su objavili istoimeni studijski album i nastavljaju sa svojom misijom trovanja pučanstva teškim metalima. Promociju albuma održali su na heavy metal programu Valhalla u Močvari, a sredinom iste godine pobijedili su na band battleu i osigurali nastup na kultnom festivalu – Metaldays 2015. Početak ove godine za njih predstavlja izazov, jer su objavili spot za singl Vermin Terror, te odsvirali veliki koncert u zagrebačkom klubu Attack! Novinari o njima pišu da su dokaz kako heavy metal i dalje živi na našim prostorima, budući da imaju brutalne riffove i solaže, pjevača s iznimnim vokalnim sposobnostima i bubnjara koji razvaljuje bubanj. Sada vas pozivaju na prvi Valhalla Metal festival!

SHOCKER (Traditional Heavy Metal, Zagreb)
https://www.facebook.com/shockercro
https://www.youtube.com/watch?v=AJ0sW7KOFhU
Shocker je tradicionalni heavy metal bend nastao početkom 2015.godine. Bend je kolaboracija iskusnih i okorjelih muzičara iz afirmiranih bendova Perfect Gentlemensch, Rum Smugglers, Exer i Aztec. Shocker svira poznate obrade bendova kao što su Helloween, Judas Priest, Striker, Black Sabbath, Manowar te autorske pjesme na koje će svi prisutni pošteno headbangati. Shocker je naelektrizirana, visokonaponska, izdistorzirana heavy metal sex senzacija koja će vas schokirati na sve moguće načine, a to će vam prikazati u Zagrebu na prvom Valhalla Metal festivalu!

FORMAL CHARGE (Thrash Metal, Zagreb)
https://www.facebook.com/FormalChargeZG

Bend je nastao 2013. godine iz čiste ljubavi prema thrash metalu, a nakon dvije uzbudljive godine i turbulencija u bendu, napokon su se početkom 2015. godine formirali u četveročlanom sastavu. Bend će kao predjelo vjernim slušateljima servirati klasične covere Slayera, Sepulture, Sodoma i sličnih, a kao glavno jelo autorske pjesme vrhunske kvalitete. Najbolje ih se konzumira uz dobru dozu alkohola, raspuštenu kosu i muskulfiber vratnih mišića dan poslije. Formal Charge je beskompromisan prema uštogljenom stajanju na koncertima i cupkanju nogicama te uvijek osvješćuje ljude o posljedicama takvog rizičnog ponašanja, kao što su ukočenost leđa, bolovi u križima te razne degenerativne bolesti zglobova, uzrokovane nedostatnim gibanjem. Formal Charge vas pozivaju na prvi Valhalla metal festival!

Za sve ljude žedne teškog i melodičnog zvuka pripremamo metal mix na kojem ćete moći čuti junake heavy i power metala kao što su Judas Priest, Helloween, Blind Guardian, Iron Maiden, Manowar, Metallica, Saxon, Black Sabbath, Accept, Hammerfall, Stratovarius, Lost Horizon, Edguy, Running Wild, Megadeth, Iced Earth, Rhapsody Of Fire, Hell, Sabaton, Powerwolf, Wisdom, Grave Digger, DragonForce, Gamma Ray, Avantasia, Alestorm, Sonata Arctica, Gloryhammer, Motörhead, Majesty, Grim Reaper, Primal Fear, Kamelot, Rage, Rainbow, W.A.S.P. te ostale dobre zvukove brzih bubnjeva, melodičnih solaža i moćnih vokala.

Dođite, uživajte, pjevajte i zabavljajte se te sudjelujte u stvaranju magične metal atmosfere!

U sklopu Valhalle održat će se promocija novog, 8. studijskog albuma finskih symphonic metalaca Nightwish – Endless Forms Most Beautiful, kojega ćete u cijelosti moći čuti.

Vidimo se na Valhalla Metal festivalu!

Valhalla info e-mail: valhallacroatia@gmail.com
Valhalla FB page: https://www.facebook.com/valhallaparty
Valhalla Metal festival FB event: https://www.facebook.com/events/1422724011353274/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *