Loading...
Novosti

USUSRET KONCERTU RED HOT CHILI PEPPERSA, U DANCING BEARU KREĆE AKCIJA U KOJOJ SE MOŽE OSVOJTI ULAZNICA I CD!

Od ponedjeljka 16. srpnja pa do isteka zaliha u Dancing Bear CD shopu Zagreb (Gundulićeva 7) trajat će akcija koja uključuje nagradnu igru povodom koncerta RED HOT CHILI PEPPERSA 29. kolovoza, na zagrebačkom Hipodromu. Do isteka zaliha, kupci mogu osvojiti GRATIS ulaznicu i GRATIS RHCP best of izdanje ‘Road Trippin’ Through Time”

U Dancing Bear CD shopu (Gundulićeva 7, Zagreb) u ponedjeljak 16. srpnja starta akcija koja će uključivati dvije varijante:

1.  kupac koji se odluči na kupnju bilo koja tri izdanja Red Hot Chili Peppersa (CD, DVD,  majica, ploča..) bit će nagrađen gratis best of izdanjem ”Red Hot Chili Peppers – Road Trippin’ Through Time”

(akcija traje do isteka zaliha)

2. prvih 6 kupaca koji se odluče na kupnju bilo kojih  pet izdanja Red Hot Chili Peppersa bit će nagrađen gratis ulaznicom za koncert na zagrebačkom Hipodromu 29. kolovoza i best of izdanjem ”Red Hot Chili Peppers – Road Trippin’ Through Time”

Ususret nadolazećem koncertu 29. kolovoza, u Dancing Bear CD shopovima se mogu po znatno sniženim cijenama kupiti izdanja ovog popularnog svjetskog rock benda kojeg ćemo po prvi puta imati priliku gledati i u Hrvatskoj u sklopu turneje ‘I’m With You’.

Prije gotovo godinu dana, bend se vratio s novim albumom ‘I’m With You’ koji je do sada iznjedrio četiri  singla ‘The Adventures of Rain Dance Maggie’, ‘Monarchy of Roses’, ‘Look Around’ i ‘Brendan’s Death Song’ koji je upravo ovih dana imao i premijeru video spota!

Brendan’s Death Song www.youtube.com/watch?v=smu6_m3FNMI

Za koncert RED HOT CHILI PEPPERSA u prodaji je još samo 3000 ulaznica!

Unaprijed se predviđalo da će koncert RED HOT CHILI PEPPERSA biti događaj 2012. godine! Prodaja ulaznica to potvrđuje: koncert godine se približava, a ulaznice se odlično prodaju.

Fan pit je rasprodan u samom početku prodaje, a ulaznice za teren i tribine najvećeg rock spektakla u 2012. godini još uvijek se mogu kupiti na PETROL benzinskim postajama, na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online na www.eventim.hr.

Cijene ulaznica su:

Stajanje: 350kn

Hot pit: 450kn RASPRODANO!

Sjedenje: 550kn

Osigurajte i Vi na vrijeme Vaše mjesto na Hipodromu!

Nakon svih sjajnih izvođača, u Hrvatsku dolazi još jedan veliki, vrući, ljuti i začinjeni bend: RED HOT CHILI PEPPERS. Grammyem nagrađivani i multiplatinasti RHCP su jedan od najuspješnijih rock izvođača u povijesti. RHCP prvi puta u Hrvatskoj: Zagreb – Hipodrom! Najljući glazbeni koncert održat će se 29.08.2012.!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *