Loading...
NajaveNovosti

URBAN&4 OVE SUBOTE NA KROVU MSU ZAGREB

“Ljeto u MSU” poziva vas na koncert Urbana & 4, u subotu 5. srpnja od 21h na krovnoj terasi MSU-a!

urban4msuUrban & 4 nedavno su premijerno predstavili svoj novi glazbeni spot, za pjesmu “Ne brini” koja je najava novog albuma. Riječ je o suradnji poznatih riječkih glazbenika oko novog filmskog projekta redatelja Nikole Vukčevića, njegovog dugometražnog igranog filma »Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa«. U tom filmu, koji će kino distribuciju imati na jesen – Damir Urban igra i jednu od uloga.

Spot je, kao i film, sniman u Zagrebu, Londonu i Podgorici, dok su kadrovi glazbenika snimani na atraktivnoj lokaciji zagrebačkog studija Embrio production, u kojem je i napravljen završni mix ove pjesme.

Ulaznicu za koncert, po cijeni od 79 kn, možete od 12.6.2014. kupiti na blagajni MSU-a, kao i preko sustava Entrio. Ulaznica uključuje program subotom: koncert, film (termini od 17:30 i 19:30 sati) i posjet izložbi Vlasta Delimar “To sam ja”. Broj ulaznica je ograničen.

Program kina Metropolis uz koncert:
Dvorana Gorgona, u 17:30 i 19:30 sati projekcija filma
MAMIN DEČKIĆ, komedija, Francuska, 2013, 85′,
red. Guillaume Gallienne, ul. Guillaume Gallienne, André Marcon, Diane Kruger

Adaptacijiom samostalnog scenskog nastupa iz 2008. godine koji je zasnovan na njegovom djetinjstvu, nagrađivani francuski kazališni glumac Guillaume Gallienne, stvorio je vrsnu komediju koja je doživjela ovacije na premijeri u Cannesu, a u kojoj je utjelovio dvije uloge (sebe i majku).
Nagrade: 5 Cesara, uključujući onog za najbolji film

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *