Loading...
Novosti

„UNHOLY SAVIOR“ BATTLE BEASTA ZASJEO NA PRVO MJESTO FINSKE TOP LISTE

„UNHOLY SAVIOR“ BATTLE BEASTA ZASJEO NA PRVO MJESTO FINSKE TOP LISTE

battle beast-unholy saviourNakon izdavanja njihovog trećeg albuma 9. siječnja,Unholy SaviorBattle Beasta je zasjeo na prvo mjesto finske top liste, te također zabilježio dobre rezultate u Njemačkoj (#39). Švicarskoj (#71) i Francuskoj (#166).

Bend je naravno zadovoljan s tim i gitarist/vokalist Anton Kabanen je rekao: „Nakon iznimno bolnog stvaranja albuma je vrlo zadovoljavajuće biti nagrađen s prvom pozicijom u našoj domovini, jer u jednom trenu nisam bio ni siguran da li će album uopće izaći. Zahvaljujemo svim našim fanovima i svim koji su vjerovali u Battle Beast! Težim da se razvijam kao osoba i glazba na albumu predstavlja moje duhovno putovanje – tako to ja zovem – što je moja težnja za razvojem. Glazbeno gledano, pjesme teže da evociraju emocije koje sam imao za vrijeme rađanja ovih pjesama.“

Popis pjesama:

01. Lionheart
02. Unholy Savior
03. I Want The World….And Everything In It
04. Madness
05. Sea Of Dreams
06. Speed And Danger
07. Touch In The Night
08. The Black Swordsman
09. Hero’s Quest
10. Far Far Away
11. Angel Cry

Battle Beast će krenuti na turneju sa Sabatonom, te ćemo ih imati prilike vidjeti zajedno, uz Delain, 2. veljače u zagrebačkoj Tvornici.

Ispod možete vidjeti spot za “Madness” koji je režirao Ville Lipiäinen, koji je između ostalih radio i s Nightwishem i Hypocrisyem.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *