Loading...
NajaveNovosti

ULAZNICE ZA SCHENGENFEST 2014 KOJI ĆE SE ODRŽATI OD 1. – 3.8. JEFTINIJE DO 31.OŽUJKA

ULAZNICE ZA SCHENGENFEST 2014 KOJI ĆE SE ODRŽATI OD 1. – 3.8. JEFTINIJE DO 31.OŽUJKA

SchengenfestFestival koji munjevito raste: SCHENGENFEST!
Ove godine nekih festivala neće biti, neki će pauzirati ili čak u potpunosti nestati s europske festivalske karte, ali jedan je festival neumorno radio na tome da izdrži recesijsku krizu te da svakog ljeta bude sve bolji – to je Schengenfest! Da su organizatori uspjeli u tom naumu pokazuje i titula najvećeg slovenskog festivala te odlična pretprodaja ulaznica za sedmi po redu festival kojem još nije poznat niti jedan headliner! Schengenfest se i ove godine održava u Vinici, na hrvatsko – slovenskoj granici, samo sat vremena od Zagreba i to od 1. do 3. kolovoza.

Schengenfest je postao moćan regionalni festival koji jača iz godine u godinu, a u skladu s visokim standardima nudi svojim posjetiteljima uređeno kampiranje, parking, dućan, higijensku infrastrukturu visoke kvalitete, prekrasnu plažu na obali Kupe, dobru organizaciju i naravno raznolik glazbeni program.
Do sada je iznenađivao spajanjem najraznovrsnijih izvođača, a tako će biti i ove godine jer organizatori slijede recept prema kojem nude zaista za svakog po nešto.
Prijašnjih godina na Schengenfestu su gostovali SKUNK ANANSIE, KAISER CHIEFS, PLAVI ORKESTAR, GENTLEMAN & THE EVOLUTION, DUBIOZA KOLEKTIV, TRIGGERFINGER, HLADNO PIVO, PARTIBREJKERS, DENIS & DENIS DISKOBAJAGI, S.A.R.S., DAVID MORALES, KULTUR SHOCK, RIBLJA ČORBA i mnogi drugi.
Mješavina različitih glazbenih žanrova od popa, rocka, elektronske glazbe, odlična ponuda smještaja, hrana i piće po vrlo pristupačnim cijenama, jedinstven zabavni park koji je bio postavljen za sve mlade i one koji se tako osjećaju, organizacija sportskih igara, predstave, radionice i brojna događanja na plaži te mnoge druge popratne animacije doveli su do brojke od 25.000 posjetitelja u samo tri dana trajanja festivala.
Organizatori poručuju da svake godine nauče nešto novo eliminirajući pogreške iz prethodne godine, želeći svojim posjetiteljima osigurati još bolji, još zabavniji i još superiorniji festival glazbe, sunca i zabave – Schengenfest!
Ove godine najavljen je veliki broj Nizozemaca pa požurite prije nego li »zaposjednu« cijeli kamp.
Ulaznice po cijeni od 54,50 eura moguće je kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te putem www.eventim.hr i www.kartoteka.si.
Pratite vijesti o Schengenfestu na web stranici festivala ili putem facebook-a!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *