Loading...
Novosti

UKRAJINSKI CARPATHIAN ALLIANCE FESTIVAL POZVAO DVIJE HRVATSKE GRUPE!

carpathianalliancefestival2013Lijepo je vidjeti hrvatsku zastavu na prvom mjestu službenog plakata velikog ukrajinskog festivala CARPATHIAN ALLIANCE, koji će se u razdoblju od 26 do 27.07. održati u ljetovališto Zakhar Berkut.

Naime, Global Promotion agency odlučile su na ovaj, žanrovski specifičan festival pozvati čak dvije hrvatske grupe; STRIBOG i MANHEIM, kako bi na glavnoj pozornici nastupile s nekim od najvećih imena black i pagan scene poput IMMORTAL, KORPIKLAANI, 1349, ELUVEITIE, CRUACHAN, NOKTURNAL MORTUM, SHINING… Biti će ovo prvo festivalsko nastupanje nekog hrvatskog metal benda u Ukrajini, a njihova booking agencija Full Metal Service, čiji članovi INCURSED i DRAKUM iz Španolske također nastupaju u Ukrajini najavljuje i organizirano putovanja fanova na jedan od najznačajnijih festivala na istoku Europe.

STRIBOG su hrvatskim ali i europskim fanovima odavno poznati po svome specifičnom folk izričaju i hitovima poput pjesme ‘Rusalka’, dok MANHEIM iz Zaboka ovoga ljeta najavljuju izlazak svog dugoočekivang albuma s worldwide distribucijom.

CARPATHIAN ALLIANCE festival ove je godine tek započeo suradnju s Full Metal Service, koja će u narednim godinama rezultirati i daljnje nastupanje naših ponajboljih folk, black, pagan i ostalih bendova sličnog izričaja na ovom festivalu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *