Loading...
Najave

UDO DIRKSCHNEIDER SE VRAĆA U BUDIMPEŠTU ZA TJEDAN DANA!

UDO DIRKSCHNEIDER SE VRAĆA U BUDIMPEŠTU ZA TJEDAN DANA!

Image and video hosting by TinyPic

Legenda heavy metala, Udo Dirkschneider, ponovo nastupa u Budimpešti u utorak 29. ožujka. Koncert će se održati u sklopu “Back To The Roots” turneje koja je posebna po tome što će Udo s pratećim bendom posljednji put pred fanovima izvoditi pjesme iz Accept ere. Za Dirkschneidera to znači zatvaranje poglavlja s Acceptom i fanovima nudi zadnju priliku da dođu čuti uživo legendarne hitove poput “Balls To The Wall”, “Metal Heart” i “Princess Of The Dawn”.

Udo izjavljuje: “Još uvijek uživam pjevati te pjesme, one su važan dio mog stvaralaštva i još ih mogu izvoditi, ali je vrijeme za zatvaranje poglavlja. Toliko o Acceptu i za kraj želim reći završnu riječ i dati posljednju priliku fanovima da me vide kako na koncertu pjevam samo te pjesme.”

Posebni gosti na turneji bit će Anvil.

Na službenoj stranici benda možete pronaći sve potrebne informacije i set listu, koju objavljujemo ovdje zajedno s datumima i gradovima koje turneja obuhvaća. Cijena ulaznice za koncert u budimpeštanskom klubu Barba Negra iznosi 22, 59 eura i može se nabaviti na stranici Eventima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *