Loading...
Novosti

U PRODAJI NOVI ALBUM JOE COCKERA „FIRE IT UP“

Legendarni Joe Cocker, jedinstvenog i prepoznatljivog glasa,  objavio je svoj 23. album i 11 novih pjesama! Album “Fire It Up” (Columbia/Menart) najavio je istoimenom pjesmom kojom nam je otkrio da će na albumu uz neizostavne balade biti i energičnijih pjesama:

–    Radio sam moćne balade cijeloga života. Kada kažem da  ulazim u jedan mentalni svijet…morate zapamtiti kada pjevam i snimam, radim nešto što će trajati zauvijek. Zato sam uvijek svjestan kako pjevam i koristim fraze te pokušavam napraviti bogat i dugovječni zvuk – pojasnio je Cocker koji u proljeće planira turneju!
Priznaje da mu je nekada teško objasniti što osjeća, a premda ga mnogi nazivaju legendom, on se tako ne osjeća već postavlja pitanje kako bi se legenda trebala osjećati?  Voli biti okružen mlađim glazbenicima, nije opterećen godinama, ali ne može zamisliti što će biti za nekoliko godina.

Od pjesama s albuma izdvaja pjesmu “Eye On The Prize”, koju su napisali Marc Broussard koji je i suautor uspješnice s prošlog albuma “Hard Knocks” . “The Letting Go” su napisali pjevačica Joss Stone, Graham Lyle i Charlie Evans. Prošli album Hard Knocks iz 2010. dostigao je platinastu nakladu.
Što o albumu i životnim svjetonazorima kaže Cocker, pogledajte na linku:

http://www.youtube.com/watch?v=BNy69vKqdTs

Kako zvuči novi Cocker , možete provjeriti i na:

http://www.youtube.com/watch?v=Vyjb5CmLRew&feature=relmfu

Cijena albuma: 99,99 kuna!

Popis pjesama:

1    Fire It Up
2    I’ll Be Your Doctor
3    You Love Me Back
4    I Come In Peace
5    You Don’t Need A Million Dollars
6    Eye On The Prize
7    Younger
8    You Don’t Know What You’re Doing To Me
9    The Letting Go
10    I’ll Walk In The Sunshine Again
11    Weight Of The World

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *