Loading...
Novosti

U.D.O. – OTKRIVENO IME NOVOG BUBNJARA!

U.D.O. – OTKRIVENO IME NOVOG BUBNJARA!

UDO Sven

Nakon što su se razišli s Francescom Jovinom i nakon brojnih audicija s novim potencijalnim članovima, bend je donio konačnu odluku – novi bubnjar bit će Sven Dirkschneider, sin frontmena i osnivača benda, legendarnog Uda Dirkschneidera.

Bend izjavljuje: „Njegovo je bubnjanje nama najuvjerljivije. Njegov stil sviranja je svježi i žestoko melje sve pred sobom. To je točno ono što treba U.D.O.-u. Znamo i da se Sven odlično uklapa u našu obitelj. Radio je kao tehničar za bubnjeve više od četiri godine i nakon nekoliko svjetskih turneja znamo da je svima drag i sa svima se odlično slaže.“

Sven Dirkschneider ima 21 godinu i to ga čini najmlađim članom benda. Od malih nogu je dobro upoznat s očevim poslom, provodivši dosta vremena u backstageu dok je bend bio na turneji. Očev svijet tour buseva, putovanja i organizacije evenata bio mu je nešto najnormalnije otkad zna za sebe. Nakon završetka srednje škole počeo je studirati medijski dizajn. Prvi put kao novi član postave zasvirat će 6. ožujka u Njemačkoj, u Wuerzburgu. Sven je svoju novu poziciju u bendu ovako prokomentirao: „Poseban je osjećaj biti dio tatinog benda. Oduvijek sam bio uz bend, ali nikad nisam ni sanjao da ću jednoga dana postati punopravni član“.

Podsjećamo, najbliže nama U.D.O. će zasvirati 24. ožujka u Budimpešti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *